Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 651-700 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 15 Mar 2012, 22:27
    xxl bust

    Eu m-am documentat foarte mult inainte sa fac o alegere.In final am ales sa-mi comand tratamentul xxl bust.Am pus multe intrebari,m-am documentat si am ajuns la concluzia ca ingredientele din compozitia xxl bust sunt mult mai eficiente si mai sigure.

    0
    0

  • Elena pe 15 Mar 2012, 22:13
    xxl bust

    Iau xxlbust de ceva timp,mai exact 3 luni si sanii mei au crescut 3 centimetri.sanii sunt voluminosi,fermi ,arata cu totul si totul altfel.Ma simt extraordinar si ma bucur ca aceste pstile sunt romanesti si naturale.

    0
    0

  • Irina pe 15 Mar 2012, 20:42
    breast success

    Da Catalina, poti sa continui tratamentul cu breast success si dupa terminarea celor 4 luni.

    0
    1

  • Stanca pe 15 Mar 2012, 20:08
    breast success

    Am citit o gramada de comentari pe forumurile de afara si se pare ca breast success este intradevar eficient. Am sa le incerc si eu si va voi spune cum a fost

    0
    0

  • ina pe 15 Mar 2012, 17:23
    xxl bust

    Ori am eu organismul mai rapid decat altele , ori mi se pare mie fiindca iau xxl bust de 1 luna de zile si am castigat 1 cm la sani . Sa stiti ca m-am masurat de 2 ori ca prima data am crezut ca mi se pare , dar nu a fost asa .

    0
    0

  • catalina pe 15 Mar 2012, 16:59
    breast success

    Mai am un flacon si termin tratamentul de 4 flacoane cu breast success. Sunt f. multumita de rezultate, si as vrea sa stiu daca mai pot continua cu tratamentul in 2-3 luni. Are careva idee?

    0
    0

  • Andreea pe 15 Mar 2012, 16:26
    XXL bust vs. Tomato Light

    stie cineva daca pot lua xxl bust in acelasi timp cu pastile de slabit si sa isi faca efectul amandoua?

    0
    0

  • Oana pe 15 Mar 2012, 15:00
    Administrez si eu Xxlbust

    Administrez si eu Xxlbust de 7 saptamani si mi-au crescut sanii 1cm.O sa va tin la curent,am de gand sa il iau macar pana mai adaug vreo 4-5cm.

    0
    0

  • crina pe 14 Mar 2012, 17:53
    xxl bust

    am ales sa-mi cumpar si eu 3 tuburi de xxl bust pentru inceput.

    0
    0

  • ANA MARIA pe 14 Mar 2012, 15:16
    XXL BUST

    BUNA ZIUA. CONSUM XXL BUST DE 8 SAPTAMANI SI M-AM ALES CU 1.5 CM . O SA CONTINUI PANA CAND MI SE PARE MIE CA AR FI CAZUL SA PUN STOP .

    0
    0

  • Mihaela pe 14 Mar 2012, 10:59
    Tratament breast-success

    eu iau de 2 saptamani am intrat acum in a 3-a saptamana si sincer simt o mica tensiune in ei...sunt mai fermi si au mai crescut putin. Am citit undeva ca orice tratament naturist, cum erau si retele alea cu tinctura de marar si lemn dulce trebuie urmate cam 6 luni ca sa ai rezultatul dorit. Daca a luat cineva mai mult de o luna sa ne zica si noua efectele. de pe breast-succes.ro le-am achizitionat pentru ca ofera si certificat de autenticitate

    0
    0

  • ermina pe 13 Mar 2012, 18:34
    breast success

    Imi place breast success, este un produs eficient pe care il recomand.

    0
    0

  • natalia pe 13 Mar 2012, 15:50
    xxl bust

    si eu iau xxl bust de marirea sanilor . mi le-a recomandat o prietena care si-a marit sanii 8 cm . eu le iau de 10 zile . sper sa am aceleasi rezultate ca si prietena mea.

    0
    0

  • olga casin pe 13 Mar 2012, 11:25
    breast success

    Acum am luat pachetul de la curier si sunt foarte fericita. Coletul a fost intredevar inpachetat calumea in cutie iar apoi bagat in punga speciala prin care nu se vede nimic. Recomand breast-success.ro pentru discretie, acum astept sa vad si rezultatele. pup all

    0
    0

  • Corina pe 12 Mar 2012, 22:59
    breast success

    Buna, breast success are 90 de pastile in cutie si iti ajung o luna, iar produsul B (cum ii spui tu este net superior multor produse pe care eu le=am incercat).

    0
    0

  • Anca pe 12 Mar 2012, 21:35
    breast succes

    hi there! Un flacon de breast succes cate pastile contine?si daca trec de la produsul A la produsul B(breast succes) se intimpla ceva?sau e ca si cum as fi luat degeaba produsul A?Daca stie cineva....please help!:(

    0
    0

  • Alina pe 11 Mar 2012, 22:26
    breast success

    Buna, am revenit dupa al doilea flacon de breast success. Se pare ca efortul a meritat iar rezultatele sunt din ce in ce mai vizibile. Acum pot spune ca sanii au crescut cu circa 1.2 cm si sper sa o tina tot asa.

    0
    0

  • ioana pe 11 Mar 2012, 15:07
    am reusit sa-mi maresc sanii cu xxl bust

    Eu iau pastilele xxl bust de aproape 5 luni si mi s-au marit sanii 4 cm si nu mi-a facut nici o problema in organism . Mai ales ca iau si contraceptive . Ma simt foarte bine.

    0
    0

  • Caterina Visinoiu pe 10 Mar 2012, 12:17
    Buna

    rezultatele vor aparea daca te tii de ele. uite aici mai multe info : breast-success.ro

    0
    0

  • Ioana pe 10 Mar 2012, 12:15
    breast success

    Merci Caterina ca mi-ai deschis ochii, am sa imi comand o cutie de breast success si va voi spune dupa cum a fost.

    0
    0

  • ssimonna pe 10 Mar 2012, 10:53
    XXL BUST

    Si eu m-am documentat foarte mult inainte sa ma decid asupra unui produs,dar am ales Xxl bust,pentru ca este fabricat in Romania de Canadian Pharmaceuticals. Ma declar multumita! Mi-au cresut sanii cu aproape 2 centimetri.

    0
    0

  • Caterina Visinoiu pe 10 Mar 2012, 09:27
    breast success

    Mi-a luat ceva timp pana m-am hotarat ce sa incerc, iar la final am ales breast success datorita faptului ca este un produs facut in Canada ( o tara care mie imi inspira multa incredere). M-am documentat si legat de firma care creaza produsul si se pare ca este una f. serioasa. Recomand ca inainte sa cumparati un produs, sa va documentati bine.

    0
    0

  • sanda pe 9 Mar 2012, 16:29
    xxl bust

    Iau xxl bust de 2 luni si am castigat 1 cm . Voi continua ca nu ma multumesc doar cu atat.

    1
    0

  • ina pe 9 Mar 2012, 16:06
    xxl bust

    folosesc xxl bust de anul trecut.nu mai tin minte cand am inceput tratamentul,insa ma declar foarte multumita.sanii mei si-au marit volumul vizibil.sunt incantata ca pot sa-mi fac decolteu.am laudat produsul tuturor prietenelor mele.nu le-a venit a crede.doua dintre ele si-au comandat deja produsul.sunt tare curioasa de rezultatele pe care le vor avea ele. kissss...

    1
    0

  • lidia pe 9 Mar 2012, 11:42
    breast success

    Am comandat o cutie de breast success si astept sa imi soseasca produsul , sper sa fie totul ok la sfarsit.

    0
    0

  • elena pe 8 Mar 2012, 20:13
    mi-am comandat xxlbust

    Astazi mi-am comandat xxlbust,mi se pare cel mai ok produs dintre toate prezente pe internet.In plus am vazut ca xxl se vinde si in farmacii.

    0
    0

  • Madalina_madutza pe 8 Mar 2012, 17:51
    xxl bust

    Iau xxl bust de 4 luni si 1 saptamana . Mi-au crescut sanii 3.5 cm . Se observa foarte bine la bluzitele mulate pe corp . De cand am inceput prima pastila in fiecare zi imi studiez sanii . Mi-a schimbat viata radical . Cele care sunt in situatia mea ma inteleg foarte bine .

    0
    0

  • Elena pe 8 Mar 2012, 16:18
    breast success

    Singurul lucru negativ in cazul pastilelor breast success este ca trebuie sa nu uitam sa le luam, in schimb efectele sunt extraordinare. Coletul 100% discret, cel putin asa a fost in cazul celor de la breast-success.ro Deci... recomand si eu ca si clienta multumita.

    0
    0

  • Selena pe 8 Mar 2012, 15:36
    xxl bust

    Initial am privit cu neincredere acest produs xxl bust si m-am gandit ca este doar pura publicitate. Dupa ce prietena mea Oana la incercat si am vazut ca a avut rezultate m-am convins ca totul este adevarat si mi-am facut si eu rezerva

    0
    0

  • MIRELA C. pe 8 Mar 2012, 13:04
    xxl bust

    care este diferenta intre xxl bust si breast success ca nu mai inteleg nimic?

    0
    0

  • Silvia pe 7 Mar 2012, 21:57
    breast success

    Breast success a reusit sa ma scape de complexul sanilor mici, si ma declar super incantata ca am ascultat sfaturile fetelor de aici. Multumesc!

    0
    0

  • CECILIA pe 7 Mar 2012, 17:46
    XXL BUST

    Ciao fetele.......Mi-au venit si mie pastilele XXL BUST ….De maine incep…ca azi nu am avut cum …in fine BAFTA SI VOUA..

    0
    0

  • sara pe 7 Mar 2012, 01:14
    xxl bust

    eu iau xxl bust de 6 luni si am rezultate foarte bune.nu am avut nici un fel de efecte secundare,ba din contra m-am simtit foarte energica.chiar sunt multumita!

    0
    0

  • Nela pe 6 Mar 2012, 21:51
    breast success

    Recomand la randul meu femeilor care vor sa aiba garantia calitatii dar si a reusitelor. Am citit multe lucruri bune despre breast success inainte de a incerca, si a meritat pe deplin.

    0
    0

  • denisa pe 6 Mar 2012, 17:54
    xxl bust

    Eu am administrat xxl bust timp de 7 luni odata, impreuna cu o prietena de a mea . Ea avea 75cm si a ajuns la 80 cm , iar eu am avut 82 cm si am ajuns la 86.5 cm

    0
    0

  • mariana pe 6 Mar 2012, 17:29
    xxl bust

    azi mi-am comandat si eu xxl bust.m-am lasat convinsa de o prietena care in 4 luni a reusit sa castige 3 centimetri la bust.sper sa aiba efect si la mine...

    0
    0

  • Stefania pe 6 Mar 2012, 13:37
    breast success

    Ma bucur pt alegerea facuta, in sfarsit breast success a fost singurul care si-a facut efectul :))

    0
    0

  • lorena pe 5 Mar 2012, 20:21
    buna seara

    Nu imi vine sa cred ,sanii mei s-au marit un numar si arata foarte foarte bine.Adevarul este ca am luat xxlbust 4 luni continuu.Succes si voua fetelor.

    0
    0

  • Diana pe 5 Mar 2012, 17:24
    breast success

    M-am hotarat sa incerc si eu pastilele breast success asa ca am comandat 1 cutie de pe breast-success.ro

    0
    0

  • mirela pe 5 Mar 2012, 10:58
    xxl bust

    am 17 ani si am inceput si eu sa iau xxl bust acum 3 saptamani.sanii mei sunt mai mari,a observat pana si o amica.voi continua tratamentul.am facut o alegere foarte buna!

    0
    0

  • Tania Ivascu pe 5 Mar 2012, 10:53
    breast success

    Am terminat tratamentul cu breast success si ma declar pe deplin multumita de rezultate. Asa cum au spus si fetele de mai jos, e important sa fie luate zilnic iar rezultatele vad ca au aparut in majoritatea cazurilor.

    0
    0

  • Andra pe 5 Mar 2012, 10:17
    xxl bust

    Fetelor am si eu o intrebare...de la ce varsta se poate luat acest tratament?

    0
    0

  • ioana pe 4 Mar 2012, 18:50
    xxl bust

    eu administrez xxl bust si sunt multumita!

    0
    0

  • tatiana pe 4 Mar 2012, 11:42
    breast success

    Este cu siguranta unicul care a meritat fiecare banut si pe care il recomand si inima.

    0
    0

  • alina pe 3 Mar 2012, 15:44
    xxl bust

    buna! Acum 2 luni am inceput sa administrez xxl bust ptr ca iubitul meu auzise o barfa cum ca iubita unui amic de-al lui ar fi reusit sa-si mareasca sanii cu niste pastile. El mi le-a cumparat fara ca eu sa stiu. Apoi a venit la mine si a insistat sa le iau. Am refuzat. Apoi m-am intalnit si eu cu tipa care folosise tratamentul si am vorbit cu ea. Mi-a zis ca ea a reusit sa castige 4 centimetri la sani cu un tratament de 5 luni. Eram atat de invidioasa. Cum am ajuns acasa m-am documentat despre produs si am inceput sa-l iau. In 2 luni de tratament am aproape 3 centimetri in plus si sanii foarte tari. Deja mi-am comandat si al 3-lea xxl bust.

    0
    0

  • Ulma Ionescu pe 3 Mar 2012, 08:57
    buna

    Sunt la a patra cutie de breast success iar rezultatele sunt nemaipomenite tinand cont de fatul ca am risipit o multime de bani pe alte suplimente ce erau doar vorba de ele. Nu au crescut cat ai pamelei anderson, dar sunt tonici si tari (fata de moi si lasati) cum erau inainte.

    0
    0

  • Corina pe 3 Mar 2012, 08:49
    breast success

    Multumesc mult Petruta pentru informatii, azi dimineata am comandat 2 cutii de breast si cred ca luni le primesc. Astept sa ma sune cei de la breast-success.ro

    0
    0

  • ofelia pe 2 Mar 2012, 18:02
    super tonifiere

    Eu sunt norocoasa ca am sanii suficient de mari dar eram nemultumita pentru ca nu erau prea fermi. Asa am aflat de tratamentul cu xxl bust pe care am decis sa il urmez dupa ce am studiat bine internetul (traiasca google). Deja au trecut 2 luni de cand iau xxl bust si ma declar incantata de tonifierea capatata. Am luat o decizie inteleapta. :*

    1
    0

  • YNA_YONELA pe 2 Mar 2012, 18:00
    ADEVARAT CA XXL BUST NU ARE REACTII SECUNDARE

    Am slabit un numar de kg destul de mare si odata cu asta mi s-au micsorat si sanii si in acelasi timp s-au si lasat. Am fost la farmacie si doamna de acolo mi-a recomandat xxl bust . Nu l-am cumparat imediat pentru ca mai intai am vrut sa ma informez daca ingrasa sau nu ( asta fiind durerea mea cea mai mare ). Dupa ce m-am informat si am aflat ca nu ma voi ingrasa la loc m-am dus la farmacie si mi-am cumparat tratamentul minim . Acum sunt deja in a cincea luna de cand iau xxl bust si sunt foarte fericita : sanii sunt mai aspectosi si si au si crescut 4 cm , si nu in ultimul rand silueta mi-am pastrat-o :)

    1
    0

  • Petruta Dimitriu pe 2 Mar 2012, 11:36
    breast success

    Buna, flacoanele au fost bagat intr-o cutie maro lipita calumea cu scotch ,iar apoi cutia a fost bagata intr-o punga speciala de curierat. Eu am fost incantata de discretie. Sper ca te-am putut ajuta.

    0
    0
Pagina « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod