Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1801-1850 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gratziela pe 26 Aug 2011, 17:14
    xxlbust

    andra multumesc pt raspuns.

    0
    4

  • andra pe 26 Aug 2011, 16:57
    xxl bust

    folosesc xxl bust si sanii mei au crescut cu 3 cm.sunt incantata.si eu am simtit acea fierbinteala! spor

    0
    3

  • gratziela pe 26 Aug 2011, 16:52
    xxlbust

    buna fetelor.am o senzatie de fierbanteala dupa numai cateva zile.o patesc mai ales noaptea.am vazut ca nu sunt singura cu simptomele astea.am sunat-o si pe prietena mea care ia de asemenea xxlbust si mi-a confirmat acelasi lucru.

    0
    3

  • vali pe 26 Aug 2011, 16:41
    breast success

    Am comandat si eu saptamana trecuta 6 cutii cu breast success si am inceput tratamentul. Pana acum simptomele sunt urmatoarelee : sanii ii simt mai grei si simt cum imi furnica sanii (in speciala dimineata).

    4
    0

  • denisa pe 26 Aug 2011, 16:38
    gabriela , mai documenteaza-te!

    Capsula respectiva de slabit are in compozitie substante interzise in uniunea europeana (mai exact sibutramina) care este foarte nociva organismului.... APROPO... facem pariu ca super slim se mai gaseste in farmacii pe sub mana????

    3
    1

  • giorgiana v. pe 26 Aug 2011, 16:35
    xxl bust

    Mi-am marit sanii cam 6 cm in 8 luni cu xxl bust si tin sa precizez ca nu au dat inapoi . xxl bust m-a ajutat sa ajung la acesti cm

    0
    4

  • Anca pe 26 Aug 2011, 16:35
    te contrazic gabi

    ultima oara cand am cumparat de pe internet am stat de vorba cu persoana respectiva 15 minute la telefon, sunt curioasa daca eram intr-o farmacie dupa cat timp spunea farmacista ca astepata cineva in spatele meu....

    3
    0

  • lilisor pe 26 Aug 2011, 16:33
    pt sonia - xxl bust

    pt sonia :m-am lamurit , am sunat la cei de la xxl bust si mi-au explicat foarte clar ca : nu are un termen limita de administrare produsul in sine. singurul termen limita pe care il au este cel de expirare : iti dau 1 exemplu pe cutia mea scrie ca expira in luna a 11-a 2012, si mie mi-au spus ca in functie de rezultatele pe care vreau sa le am decizia imi apartine

    0
    2

  • gabriela pe 26 Aug 2011, 16:32
    faza cu mutu

    faza cu mutu este o mare porcarie,pentru ca el de fapt s-a drogat si avea nevoie de o scuza;concurenta a profitat de ocazie si a aruncat pe capsula de slabit;capsula de slabit era fabricata in china,ca multe alte produse importate!

    0
    3

  • gabriela pe 26 Aug 2011, 16:29
    ?

    si care este problema ta? de ce te ambalezi atat? fiecare face ce vrea! nu trebuie sa mi spui tu de unde sa mi cumpar medicamente;este alegerea mea si nu inteleg de ce incerci sa ma convingi sa fac asemenea tie,care esti atat de lenesa incat sa te duci pana la farmacie.acolo poti afla mult mai multe detalii despre orice produs sau despre existenta altor produse.

    0
    3

  • eugenia verisan pe 26 Aug 2011, 16:26
    foarte bine punctat oana ...

    cum este "gabriela"??? tot ce e in farmacii este legal? =)))))))))

    3
    0

  • eugenia verisan pe 26 Aug 2011, 16:19
    Farmaciile = crematorii....

    pentru a putea vinde astfel de produse trebuie doar sa ai un certificat dat de autoritatile competente. Faptul ca un produs este prezent in farmacie nu inseamna ca are si toate avizele , asa ca nu ne vinde castraveti la gradinari. Eu cumpar de pe internet atata timp cat acel produs este avizat. Nu imi plac cozile si fetele fara chef de vorba ale farmacistelor.

    1
    0

  • oana pe 26 Aug 2011, 16:18
    de cand farmacia e garantia calitatii?

    Si Adrian Mutu si-a luat Super slim din farmacie si ce a urmat se stie...

    4
    0

  • gabriela pe 26 Aug 2011, 16:13
    ?

    si tu ce recomanzi? sa cumpar de pe net? nu poti sa intelegi ca tot ce este in farmacie este legal! am dreptate?

    0
    2

  • olga pe 26 Aug 2011, 16:13
    breast success

    M-am decis sa comanda si eu breast success, sper ca la final sa imi uimesc sotul. Pup

    4
    0

  • eugenia verisan pe 26 Aug 2011, 16:06
    Farmaciile = crematorii....

    Tot pe rafturile magazinului se gasesc si anticonceptionalele care au un pomelnic de contra indicatii si efecte adverse ( cancer , insomnii , greturi etc ) asa ca scuteste-ma cu siguranta ta din farmacii....

    1
    0

  • gabriela pe 26 Aug 2011, 16:00
    farmacie

    pentru siguranta mea,consider ca este mai bine sa cumpar de la o farmacie! faptul ca am cumparat xxl bust din farmacie nu cred ca este un lucru rau,ba din contra,este cel mai ok! un produs nu intra oricum in farmacie;din cate stiu eu este nevoie de aprobari si acte;si daca produsul este in raft pentru mine este o siguranta!

    0
    2

  • iulia pe 26 Aug 2011, 15:53
    mie imi e mai comod sa comand de pe internet

    de ce sa mai pierd timpul prin magazine cand comand si imi ajunge coletul a doua zi? Noua romanilor ne place alergatura si inghesuiala prin RATB-uri. Ar trebui sa mai avansam si noi cand vine vorba de tehnologie ca nu mai suntem la coada la lapte....

    2
    0

  • gabi pe 26 Aug 2011, 15:51
    breast success

    eu am comandat breast success de pe internet si au fost foarte ok. coletul a fost discret si pentru ce am platit , aia am primit. Ii recomand ca fiind seriosi.

    4
    0

  • lilisor pe 26 Aug 2011, 15:50
    xxl bust

    Mai facut curioasa , chiar acum o sa sun si o sa cer din nou informatiile care mi-au fost odata oferite . asta ca sa fiu eu mai convinsa

    1
    2

  • flavia pe 26 Aug 2011, 15:50
    breast success

    Si eu tot dupa masa administrez breast success-ul si rezultatele sunt foarte bune pana acum. O sa mai comanda si ultimele doua cutii. bye

    3
    1

  • gabriela pe 26 Aug 2011, 15:47
    marire cu xxl

    buna dragelor!am vazut discutiile voastre pe aici si observ ca xxl bust este produsul cu care a-ti avut cele mai bune rezultate;l-am cumparat si eu acum 2 saptamani de la farmacia naturista de la bucur obor,ptr ca eu nu obisnuiesc sa cumpar de pe internet;dupa 2 saptamani simt ca sanii mei sunt mai fermi.sper ca xxl ma va ajuta sa rezolv problema si sa nu mai fiu complexata de sanii mei.

    1
    3

  • atena pe 26 Aug 2011, 15:46
    pt anton ana

    buna ana eu stiu ca nu are un timp limitat de folosinta.nu stiu de ce sonia spune ca doar 6 luni.poate ne lamureste si pe noi .

    1
    1

  • lilisor pe 26 Aug 2011, 15:46
    xxl bust

    sonia cine ti-a spus tie ca se ia 6 luni fara intrerupere ? eu sunt la a 2 cutie xxl bust si cand am facut comanda am sunat la ei si am cerut toate informatiile printre care s-a enumerat si acest lucru si mie nu mi-au zis mi-au zis nimic de treaba asta.

    1
    1

  • Luana pe 26 Aug 2011, 15:36
    breast success

    voi cand administrati breast success-ul? Eu il iau dupa mesele principale la recomandarea celor de la breast-success.ro

    2
    1

  • larisa pe 26 Aug 2011, 15:35
    ai facut o alegere foarte buna cu breast success

    Ai sa vezi ca rezultatele vor aparea, este un produs foarte cautat pe piata modiala. Bafta multa

    4
    1

  • daria pe 26 Aug 2011, 15:34
    breast success

    Am inceput si eu tratamentul cu breast success, urmati-mi succes fetelor. Pupici

    3
    1

  • Lidia pe 26 Aug 2011, 15:28
    .

    Urmaresc de ceva timp forumurile acestea unde se scrie despre xxlbust ,este singurul pe care nu l-am incercat si ma tenteaza sa-l cumpar,mai ales ca e romanesc si facut din plante. O sa-mi comand 2 cutii si o sa revin pe parcusr sa va spun daca am avut rezultate cu el.

    0
    1

  • Sonia pe 26 Aug 2011, 15:22
    salut

    fetelor urmez de ceva timp tratamentul xxlbust ,mai exact de 2 luni,se vad rezultatele si vreau sa mai urmez acest tratament inca 2-3 luni.Stiu ca 6 luni poate fi urmat fara intrerupere.voi cat l-ati luat?

    0
    1

  • flavia pe 26 Aug 2011, 15:20
    buna

    iau xxlbust de 3 luni si se vad rezultatele,am 2cm in plus si vreau sa spun ca nu am simtit nici un efect advers de la ele.chiar sunt bune ,bune si mai sunt si romanesti.

    1
    1

  • simona pe 26 Aug 2011, 15:16
    xxlbust

    iau xxlbust de 3 luni si se vad rezultatele,am 2cm in plus si vreau sa spun ca nu am simtit nici un efect advers de la ele.chiar sunt bune ,bune si mai sunt si romanesti.

    1
    1

  • simona pe 26 Aug 2011, 15:16
    xxlbust

    iau xxlbust de 3 luni si se vad rezultatele,am 2cm in plus si vreau sa spun ca nu am simtit nici un efect advers de la ele.chiar sunt bune ,bune si mai sunt si romanesti.

    1
    1

  • gia pe 26 Aug 2011, 15:14
    breast success

    La mine rezultatele cu breast success au fost permanente iar efectele s-au simtit incepand cu prima saptamana cand au inceput sa imi furnice sanii, asa mi-am dat seama ca incep sa creasca. Vezi ca breast success este produs in Canada, iar pt siguranta ta ar fi bine sa cumperi de la un importator oficial, eu le-am luat de la breast-success.ro

    2
    2

  • simona pe 26 Aug 2011, 15:13
    xxlbust

    iau xxlbust de 3 luni si se vad rezultatele,am 2cm in plus si vreau sa spun ca nu am simtit nici un efect advers de la ele.chiar sunt bune ,bune si mai sunt si romanesti.

    0
    1

  • anton ana pe 26 Aug 2011, 14:55
    buna ziua - xxlbust

    buna ziua.numele meu este anton ana si folosesc xxlbust.am o intrebare catre cele care folosesc produsul asta cat l-au administrat?

    1
    1

  • lavinia pe 26 Aug 2011, 13:17
    breast success

    buna ioana , eu mi-am luat piluele de la breast-success.ro si pot spune ca efectul a inceput sa se simta din a doua saptamana cand au inceput sa se faca grei si sa am unele furnicaturi. sper ca ti-am fost de folos.

    2
    2

  • Ndoina pe 26 Aug 2011, 13:15
    buna

    am venit sa dau vesti.am primit si confirmarea sotului meu ca intradevar sanii mei au capatat volum.mai am inca 1 luna de xxlbust dar totusi cred ca o sa mai iau.

    2
    1

  • monik pe 26 Aug 2011, 13:01
    salut

    NU AM SIMTIT NIMIC in primele 4 luni de xxl bust, care au fost si ultimele .De fapt am simtit o mare deziluzie si ciuda pe mine insami ca am fost pacalita in halul asta.Am mai scris asta si o sa mai scriu ori de cate ori am timp sa mai intru pe forum.

    2
    2

  • barbuana pe 26 Aug 2011, 12:58
    xxlbust

    mi-au ajuns si mie pastilutele.dar o sa incep de maine ca scrie sa iau una dim si una seara.

    1
    1

  • carmen pe 26 Aug 2011, 12:57
    breast success

    Am comandat si eu 3 flacone de breast success de pe breast-success.ro si acum astept sa vad rezultatele. Am sa revin cand va fi cazul.

    1
    1

  • lavinia pe 26 Aug 2011, 12:54
    breast-success

    Diana ai dreptate,la 3 Breast success iti dau reducere 30 ron, sau daca iei de exemplu, asa cum vreau eu sa fac data viitoare 2 flacoane capsule si o crema ,e la fel, pentru ca sunt produse cu acelasi pret.

    2
    1

  • daria pe 26 Aug 2011, 12:53
    pt bianca xxlbust

    bianca ce ai simtit in primele 2 saptamani ?

    1
    1

  • diana pe 26 Aug 2011, 12:47
    Breast success

    Cand comandati mai mult adica 2 flacoane de Breast sau 3 sa aveti in vedere ca aveti reducere ,mie prima data nu mi-au dat, nu am stiut, dupa aceea am citit pa site la breast success.ro si am aflat. La 2 parca e 10 ron , la 3 e 20 ron reducerea.

    2
    1

  • bianca pe 26 Aug 2011, 12:24
    xxlbust

    am fost uimita sa vad rezultatele xxlbust.am 2 luni de folosinta si 1 cm

    1
    1

  • Adriana pe 26 Aug 2011, 12:11
    BREAST SUCCESS

    Pai bine faci,Lavinia,BREAST SUCCESS e un produs de top,facut in Canada, o companie care se respecta,care au scos acest produs pe piata dupa indelungi cercetari si teste,folosind acest miracol-natura , cea mai buna sursa de sanatate, energie, si care sustine un alt miracol viata.Cu adevarat, natura ne pune la dispozitie plante care lucreaza ,echilibreaza si reface ce nu e chiar perfect.Breast success contine o parte din plantele, probabil cele mai bune indicate in marirea NATURALA a sanilor!

    2
    1

  • lavinia pe 26 Aug 2011, 12:03
    Breast succes = un produs minunat!

    Am comandat si eu Breast success de la breast-success.ro,cei care importa direct si care mi-au raspuns la toate intrebarile, mi-au dat toate amanuntele necesare.Am mare incredere in Breast Success!

    3
    1

  • miricabianca pe 26 Aug 2011, 11:54
    xxlbust

    am 5 luni de xxlbust si am 5 cm si fermitate.sunt ferm convinsa acum ca sunt de calitate si nu am irosit bani si timp aiurea.

    2
    1

  • ada pe 26 Aug 2011, 11:39
    breast success

    Intradevar, breast-success este un produs f. bun atata timp cat ai ambitia de a administra produsul zilnic asa cum iti recomanda cei de la breast-success.ro Nu pot cere minuni daca nu iti doresti cu adevarat. Eu am avut rabdare, si am reusit sa scap de acest complex. Succes fetelor

    3
    1

  • silviaC pe 26 Aug 2011, 11:34
    este ok xxlbust

    am luat doar pastilele xxlbust si sunt bune.am tot ce vreau acum datorita lor.

    1
    2

  • daria pe 26 Aug 2011, 10:28
    breast success

    Este foarte eficient Breast Success, imi dau seama de asta cu fiecare zi care trece.Le iau asa cum scrie in instructiuni si rezultatele sunt vizibile.Sunt cu adevarat extraordinare.

    4
    1
Pagina « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod