Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1551-1600 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 27 Aug 2011, 13:44
    xxlbust

    O sa comand si eu xxlbust ,tot asa cred si eu ca produsele romanest,mai ales naturiste sunt cele mai bune.De exemplu am luat de la dacia plant un ceai extraordinar de bun antistres si multe altele.

    0
    4

  • smaranda pe 27 Aug 2011, 13:41
    buna

    am rezultate foarte bune cu xxlbust dupa doua luni,chiar sunt multumita si uite e un produs 100%romanesc.Romania exporta f multe produse naturiste ,avem printre cela mai bune produse naturiste facute de doctori romani.

    1
    4

  • diana pe 27 Aug 2011, 13:37
    doar o parere

    EU personal nu mai am incredere in produsele romanesti, caz concret a fost cu inchiderea centrului unde se realiza acele vaccinuri... Prefer cele de import , au alte conditii si isi permit sa faca experimente inainte de a scoate un produs pe piata.

    2
    1

  • Natalia pe 27 Aug 2011, 13:36
    chiar e bun

    Pe mine nu ma intereseaza sa vorbesc de rau alte produse, nici sa citesc tot felul de prostii,vreau sa citesc opiniile fetelor. Ca si mine, fetele isi dau seama care e realitatea. La mine Breast success a mers si merge foarte bine, uneori mi se pare ca visez, dupa atatia ani am gasit remediu pentru sanii mei mici.

    4
    0

  • Andra pe 27 Aug 2011, 13:32
    am luat xxlbust

    buna ziua! Am luat xxlbust timp de cateva luni si am avut rezultate foarte bune,acum port cupa 85c.am ales xxl pentru ca este 100%natural si romanesc.De obicei folosesc produse naturiste romanesti am mai multa incredere .

    0
    3

  • adina pe 27 Aug 2011, 13:31
    breast

    Ceea ce a scris Roxana e adevarat, pentru mentinerea rezultatelor e bine ca in fiecare an sa repeti o luna tratamentul, ceea ce nu mi se pare foarte costisitor, sau poti sa iei doza injumatatita si lungesti tratamentul la doua luni.Nu am avut nici un efect advers, va asigur!

    3
    0

  • raluca pe 27 Aug 2011, 13:27
    succes si voua

    La mine e a 18 zi de breast success,semnele sunt bune, imi dau speranta,adica senzatie de furnicaturi,sanii ii simt mai grei.Am mare incredere ca breast success o sa functioneze si in cazul meu, doar rabdare sa am! Sanii ii simt mai voluminosi, mai fermi.

    4
    0

  • Carina pe 27 Aug 2011, 13:24
    o parere personala

    Cine poate sa o creada pe ea? e logic faptul ca vrea doar sa terfeleasca acest breast success. Eu folosesc breast success si sunt multumita, atat vreau sa spun.

    3
    0

  • iulia pe 27 Aug 2011, 13:23
    Breast este super

    Si eu la fel , sunt indignata de ceea ce a scris, daca nu e multumita de xxl, nu trebuie sa arunce cu noroi in ceilalti. Nu cred ca a cumparat vreodata breast success. Eu iau de doua luni, mi-au crescut sanii cam cu o cupa,am langa mine, factura, toate datele, flaconul de capsule, pot oricand sa dovedesc ca nu scriu aiurea, ca sunt cu adevarat clienta.

    4
    0

  • adina pe 27 Aug 2011, 13:19
    breast

    Pai nu e logic, adica ea care e multumita de produsul ei si il recomanda, cumpara Breast success! Auzi !Nu a luat nici un Breast success .

    4
    0

  • Doine Roibu pe 27 Aug 2011, 13:18
    Dana te rugam sa ne lasi si sa nu mai scrii in numele altor persoane

    Dana nu ai vrea sa pleci de pe acest forum si sa ne lasi sa ne schimbam impresiile intr-un cadru civilizat? Eu am cumparat pana acum o cutie si rezultatele chiar au aparut, nu stiu cum iti permiti sa terfelesti un brand. Eu am comandat si am primit totul legal, nu pe sub mana ci cu factura si certificat de autenticitate care atesta ca poate fi comercializat in Romania.

    4
    0

  • Laura pe 27 Aug 2011, 13:16
    habar nu are de breast

    Sau sa spuna ce culoare au capsulele ca sigur nu stie

    5
    0

  • daniela pe 27 Aug 2011, 13:14
    FARMACIE_MARMACIE

    Cred ca acea fata ti-a urmat sfatul si a plecat la farmacie sa-si ia extravrl.Sau poate a plecat sa stea la soare sa-i mai creasca sanii daca a vazul ca xkk nu are efect.

    5
    0

  • oana pe 27 Aug 2011, 13:13
    pentru danutza

    Daca tot spui ca ai cumparat breast success de la ei , de nu le dai un nume complet pentru a putea verifica si ei? Eu cred ca esti doar concurenta , caruia probabil i-a scazut vanzarile....

    4
    0

  • daniela pe 27 Aug 2011, 13:12
    actives

    Eu am o alta metoda experimentata de mine si care chiar a dat rezultate. Pastilele BREAST ACTIVES sunt un supliment natural pentru marirea sanilor. Daca mai aveti curaj dupa DEZAMAGIREA cu XXL bust va sfatuiesc sa le incercati si voi pentru ca nu veti regreta si veti avea mai multa incredere in voi dupa tratament.Daca nu, cititi cu atentie cat mai multe informatii despre diferite produse si veti gasi ceea vi se potriveste. 10

    3
    0

  • mihaela pe 27 Aug 2011, 13:09
    bun

    Va recomand uleiul Super bust, e bun, dar miroase ingrozitor.pentru cine nu e sensibil la mirosuri e bun.

    3
    0

  • lavinia pe 27 Aug 2011, 12:54
    breast succes

    Am cumparat Breast Success de pe Breast-success.ro si nu am avut nici o problema.Este intr-adevar eficient!

    3
    0

  • roxana pe 27 Aug 2011, 12:53
    Breast Success de pe breast -success.ro

    Eu l-am luat de pe site ul oficial breast success.ro.Am luat prima data BREAST SUCCESS acum trei ani, rezultatele au fost extraordinare, neasteptat de bune , am renuntat intre timp la ideea silicoanelor, pentru ca nu mai am nevoie. In primul anu am luat 5 luni, am facut pauza o luna apoi am mai luat trei luni.Anul trecut si anul acesta am luat o luna pentru mentinerea rezultatelor. Am de gand ca in fiecare an sa repet o data pe luna tratamentul. Sanii mei arata extraordinar, s-au marit substantial si nu au dat deloc inapoi, ba chiar s-au mai marit.

    3
    0

  • ioana pe 27 Aug 2011, 12:46
    breast success

    Sant foarte multumita de Breast Success, este o metoda naturala de marire a sanilor,am doar cuvinte de lauda.E foarte eficient

    4
    0

  • Anca pe 27 Aug 2011, 12:44
    breast success

    Breast Success este f.eficient,complet natural, referintele pe care le-am primit s-au adeverit in totalitate.Nu am terminat inca tratamentul ,dar deja sunt f. multumita.

    4
    1

  • Natalia pe 27 Aug 2011, 12:41
    breast success

    Solutia in cazul meu a fost si este Breast Success,am reactionat foarte bine la aceste pilule,chiar m-am mirat ca dupa 2 luni diferenta a fost vizibila,fiind naturale credeam ca am mai mult de asteptat si eram dispusa sa astept.Surpriza a fost ca efectele au aparut destul de repede,prin saptamana 2-3 Acum e mult mai usor,avand deja rezultate, totul a devenit o rutina placuta.

    4
    2

  • ramona pe 27 Aug 2011, 12:25
    breast success

    Singurul produs de marire a sanilor care m-a tentat si pe care de altfel l-am si achizitionat este Breast Success, produs de o companie canadiana,de incredere.In plus are mult mai multe calitati decat de marire a sanilor, are efect benefic asupra pielii etc..Pe mine m-a interesat in primul rand marirea sanilor, scop pe care l-am atins deja, dar nu ma supar daca beneficiez si de alte parti pozitive!Am facut cea mai buna alegere!

    3
    1

  • Amalia pe 27 Aug 2011, 12:24
    breast l-am luat de pe brest-success.ro

    La mine Breast success a functionat din prima saptamana,cu senzatii de furnicaturi, ca in perioada adolescentei,iar acum dupa aproape o luna ii simt mai grei si putin mai mari.Cred ca de acum se vor mari si mai mult.Oricum, acum am mai multa rabdare decat la inceputul tratamentului pentru ca vad clar ca sunt bune si lucreaza cum trebuie.Succes celor care sunt la inceput,rezultatele vor aparea, fara indoiala.

    4
    1

  • roxana pe 27 Aug 2011, 12:23
    breast success

    Eu l-am luat de pe site ul oficial breast success.ro. Cred ca asa e cel mai indicat!

    4
    1

  • gaby pe 27 Aug 2011, 12:21
    dubios

    Nu gasesti informatii despre xxl bust , este foarte dubios!

    4
    1

  • daniela pe 27 Aug 2011, 12:20
    actives

    BREAST ACTIVES E de nota 10

    4
    0

  • lavinia pe 27 Aug 2011, 12:19
    breast success

    Am cumparat Breast Success de pe Breast-success.ro si nu am avut nici o problema.Este intr-adevar eficient!

    4
    2

  • monik pe 27 Aug 2011, 12:17
    xxl bust e interzis

    xxl bust e interzis la noi, ca in alta parte a Europei sau peste ocean nici nu se gaseste asa ceva! Numarati pastilele din cutie , niciodata nu o sa gasiti cat scrie pe cutie ! Asta spune muulte!

    2
    1

  • daniela pe 27 Aug 2011, 12:15
    ACTIVES

    Eu am o alta metoda experimentata de mine sicarechiar a da rezultate. Pastilele BREAST ACTIVES sunt un supliment natural pentru marirea sanilor. Daca mai aveti curaj dupa DEZAMAGIREA cu XXL bust va sfatuiesc sa le incercati si voi pentru ca nu veti regreta si veti avea mai multa incredere in voi dupa tratament.Daca nu, cititi cu atentie cat mai multe informatii despre diferite produse si veti gasi ceea vi se potriveste. 10

    5
    1

  • dan0 pe 27 Aug 2011, 12:14
    xxl bust e interzis

    xxl bust e interzis la noi, ca in alta parte nici nu se gaseste asa ceva!

    1
    2

  • ioana pe 27 Aug 2011, 12:12
    breast success

    Am sanii mai mari cu Breast Success dupa patru luni,m-am convins singura ca e un produs bun si de incredere.Am de gand sa continui tratamentul inca doua luni.

    3
    1

  • daniela pe 27 Aug 2011, 12:11
    actives

    Eu am o alta metoda experimentata de mine sicarechiar a dat rezultate. Pastilele BREAST ACTIVES sunt un supliment natural pentru marirea sanilor. Daca mai aveti curaj dupa DEZAMAGIREA cu XXL bust va sfatuiesc sa le incercati si voi pentru ca nu veti regreta si veti avea mai multa incredere in voi dupa tratament.Daca nu, cititi cu atentie cat mai multe informatii despre diferite produse si veti gasi ceea vi se potriveste. 10

    3
    1

  • emi pe 27 Aug 2011, 12:09
    breast succes interzis in canada iar cel care da comentarii de bine despre el este fix cel care vinde breast succes

    Breast succes este interzis in Canada.Dar la noi se vinde in floare dar fara sa dea rezultate si creeaza tot felul de dereglari

    1
    2

  • emilia pe 27 Aug 2011, 12:08
    breast succes e teapa

    Breast succes este interzis in toate tarile daca cauti pe google.dar asta le vinde la negru aici in Romania,le-a luat pe sub mana ,cred ca sunt si expirate ca mie tare rau mi-a fost de la ele.

    1
    2

  • monik pe 27 Aug 2011, 12:07
    .

    Am luat,avand o proasta inspiratie ,breast succes si , dupa 4 luni de administrare am avut neplacuta surpriza sa constat ca nimic nu s-a schimbat,daca beam apa plata tot aia era.Deci, breast succes nu e bun de nimc, nu mi s-au marit deloc sanii, si l-am luat zi de zi, asa cum trebuie,in schimb am observat ca imi cade parul rau.o sa-mi fac analizele.

    1
    2

  • ramona pe 27 Aug 2011, 12:06
    breast success

    Singurul produs de marire a sanilor care m-a tentat si pe care de altfel l-am si achizitionat este Breast Success, produs de o companie canadiana,de incredere.In plus are mult mai multe calitati decat de marire a sanilor, are efect benefic asupra pielii etc..Pe mine m-a interesat in primul rand marirea sanilor, scop pe care l-am atins deja, dar nu ma supar daca beneficiez si de alte parti pozitive!Am facut cea mai buna alegere!

    5
    1

  • larisa pe 27 Aug 2011, 12:05
    nu cumparati breast succes

    fetelor comentariile care le vedeti de bine despre breast succes sunt date de ala care vinde breast succes si isi pune tot felul de nume de fetitza si asa pacaleste femeile sa ii cumpere produsul breast succes.El il cumpara din strainatate cu 2 lei si il vinde aici f scump si si-l promoveaza prin comentarii se da drept fetitza.eu mi-am luat mare teapa cu breast succesul asta,si flaconul arata de 2 lei si nici nu ma simteam bine cat timp l-am luat

    1
    2

  • dana pe 27 Aug 2011, 12:04
    si eu am patt acelasi lucru

    sa facem ceva cu asta care vinde breast succes ,sa nu mai pacaleasca femeile ,punandu-si nume de femei si dand comentarii e bine despre breast succes.cate poti pati de la breast succesul ala....

    1
    1

  • bianca pe 27 Aug 2011, 12:03
    breast succes chiar e o mare teapa

    nu am avut nici un rezultat in 3 luni de zile si mi-a caut si foarte mult par.

    1
    1

  • emilia pe 27 Aug 2011, 12:02
    stiu ca la noi se vinde orice rahat

    Breast succes este interzis in toate tarile daca cauti pe google.dar asta le vinde la negru aici in Romania,le-a luat pe sub mana ,cred ca sunt si expirate ca mie tare rau mi-a fost de la ele.

    1
    1

  • dana pe 27 Aug 2011, 12:01
    breast succes interzis in canada iar cel care da comentarii de bine despre el este fix cel care vinde breast succes

    Breast succes este interzis in Canada.Dar la noi se vinde in floare dar fara sa dea rezultate si creeaza tot felul de dereglari

    2
    2

  • daniela pe 27 Aug 2011, 12:01
    breast actives

    BREAST ACTIVES E de nota 10

    4
    2

  • emilia pe 27 Aug 2011, 12:00
    breast succes interzis in Canada

    Breast succes este interzis in Canada.Dar la noi se vinde in floare dar fara sa dea rezultate si creeaza tot felul de dereglari

    2
    2

  • daniela pe 27 Aug 2011, 12:00
    BREAST ACTIVES

    Eu am o alta metoda experimentata de mine sicarechiar a dat rezultate. Pastilele BREAST ACTIVES sunt un supliment natural pentru marirea sanilor. Daca mai aveti curaj dupa DEZAMAGIREA cu XXL bust va sfatuiesc sa le incercati si voi pentru ca nu veti regreta si veti avea mai multa incredere in voi dupa tratament.Daca nu, cititi cu atentie cat mai multe informatii despre diferite produse si veti gasi ceea vi se potriveste. 10

    3
    2

  • emilia pe 27 Aug 2011, 11:59
    buna

    stiati ca breast succes e interzis in Canada? Va zic eu ca este contine substante interzise.

    2
    2

  • oana pe 27 Aug 2011, 11:58
    treci pe la farmacie, ai mare nevoie.

    Dan0" treci pe la farmacie, chiar ai nevoie.Poate li se face mila si iti dau ceva gratuit, esti un caz special!

    3
    1

  • denisa pe 27 Aug 2011, 11:58
    breast succes e teapa

    si eu am cumparat breast succes tot din cauza comentariilor date de asta de la breast succes,am crezut ca sunt date de femei,dar produsul asta nu da nici un rezultat,nu am simtit nimic,si imi dadea stari de agitatie .

    3
    2

  • dana pe 27 Aug 2011, 11:57
    in felul asta ne-ai dovedit ca tu esti ala care vinde breast succes

    ceea ce ai spu mi jos nu are relevanta.

    3
    1

  • ioana pe 27 Aug 2011, 11:57
    brest success

    Am sanii mai mari cu Breast Success dupa patru luni,m-am convins singura ca e un produs bun si de incredere.Am de gand sa continui tratamentul inca doua luni.

    3
    3

  • ramona pe 27 Aug 2011, 11:56
    breast success

    Singurul produs de marire a sanilor care m-a tentat si pe care de altfel l-am si achizitionat este Breast Success, produs de o companie canadiana,de incredere.In plus are mult mai multe calitati decat de marire a sanilor, are efect benefic asupra pielii etc..Pe mine m-a interesat in primul rand marirea sanilor, scop pe care l-am atins deja, dar nu ma supar daca beneficiez si de alte parti pozitive!Am facut cea mai buna alegere!

    3
    3
Pagina « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod