Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1501-1550 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 29 Aug 2011, 13:01
    Breast success

    Rezultatele mele cu Breast Success sunt foarte bune, am obtinut ceea ce mi-am dorit de ani de zile,si ceea ce nu credeam ca se poate decat apeland la silicoane,deocamdata fac pauza si pe la jumatatea lui septembrie vreau sa reincep breastul .

    4
    0

  • Geanina pe 29 Aug 2011, 12:55
    foarte incantata de Breast Success

    Breast Success e un produs care isi merita toate laudele, nu m-a dezamagit, am avut deplina incredere cand l-am comandat si acum ma bucur de schimbarea in bine produsa.Il recomand cu toata caldura, iar ca sa fiti deplin multumite tineti tratamentul cel ptin patru luni, pentru ca rezultatele sa se stabilizeze.

    4
    0

  • tudorica pe 29 Aug 2011, 12:39
    pastile naturale pt sani

    buna fetelor.am incercat niste pastile pt marirea sanilor acum multi ani care mi-au lasat gaura in buzunar si nu mi-au adus nimic bun.devenisem obsedata de sanii mei.acum iau xxlbust si sunt ok , am sanii tari ca piatra si i-am zis si prietenei mele sa incerce pastilele astea sa vedem ea ce efecte are de la asa ceva.va mai spun peste cateva zile ce am mai reusit cu aceste pastile.pup

    1
    0

  • andrada pe 29 Aug 2011, 12:34
    breast success

    Acum mi-am comandat 3 cutii de breast success de pe breast-success.ro si sper ca rezultatele sa nu intarzie sa apara. Va tin pumnii si voua fetelor.

    4
    0

  • ionela pe 29 Aug 2011, 10:47
    buna

    am 3.5 cm in 4 luni de xxlbust si sunt foarte fericita.

    3
    0

  • Diana pe 29 Aug 2011, 10:39
    breas success

    Eu am comandat Breast success de pe breast-success.ro, au inceput sa apara primele efecte, tinand cont de faptul ca iau de o luna,daca totul va continua la fel, cred ca in trei patru luni o sa am marimea pe care o doresc!

    5
    0

  • lari pe 29 Aug 2011, 08:40
    breast success

    Recomand si eu breast success, este un produs extraordinar ce isi merita toti banii. Sunt multumita de efectele breast success.

    5
    0

  • alina pe 28 Aug 2011, 22:31
    XXL BUST

    si eu sunt multumita de xxl bust , am terminat in seara asta a 4 luna de tratament

    2
    0

  • caty pe 28 Aug 2011, 22:27
    buna daniela

    Eu din propria experienta iti spun ca am folosit 6 luni breast success si cred ca a fost suficient. In 6 luni sanii au crescut cu doua cupe si ceva, rezultatul fiind multumitor pt mine.

    1
    0

  • daniela pe 28 Aug 2011, 22:22
    am omis un lucru : cate luni e cel mai bine sa le adminstrez?

    Am vazut pe site-ul ca recomanda cam 6 luni, dar vreau si pareri ale fetelor care l-au incercat deja.

    0
    0

  • daniel pe 28 Aug 2011, 22:19
    breast success

    Dupa 2 luni de tratament cu breast success diferenta a fost vizibila,fiind naturale credeam ca am mai mult de asteptat si eram dispusa sa astept.Surpriza a fost ca efectele au aparut destul de repede,prin saptamana 2-3 Acum e mult mai usor,avand deja rezultate, totul a devenit o rutina placuta.

    4
    0

  • Adela pe 28 Aug 2011, 21:00
    buna

    Si eu iau xxl de 3 saptamani si este in regula pana acum ,mi s-au intarit sanii si simt ca lucreaza.Ce bine ar fi sa imi creasca si mie...

    1
    0

  • violeta pe 28 Aug 2011, 20:08
    am rezultate cu xxlbust

    acest xxlbust da rezultate,il administrez de o luna si am un cm in plus.foarte bun

    1
    0

  • jeni pe 28 Aug 2011, 16:06
    jeni

    Mai am cateva zile si termin tratamentul cu xxl bust si sunt foarte entuziasmata de noile forme. Sunt foarte fericita ca am reusit sa mi remodelez sanii.

    0
    0

  • sorana pe 28 Aug 2011, 16:02
    xxl

    de azi incep si eu tratamentul cu xxl bust, urmati-mi succes fetelor,ptr ca am sanii foarte lasati. Pupici

    0
    0

  • Alina pe 28 Aug 2011, 14:20
    buna

    Am inceput si eu de circa 2 saptamani tratament cu breast success si rezultatele pana acum sunt promitatoare, am sa va tin la curent cu decurge tratamentul.

    1
    0

  • carmen pe 28 Aug 2011, 10:25
    breast success

    Am primit si eu coletul cu pastilele Breast Success comandate pe site-ul breast-success.ro si chiar am fost impresionata, am gasit in colet pe langa modul de folosire si tot ceea ce trebuie si un certificat de notificare care atesta ca este original cat si factura etc.Pe langa asta, au fost si foarte promti, felicitari!

    3
    0

  • felicia pe 28 Aug 2011, 10:23
    buna fetelor

    breast success il recomand si eu din tot sufletul, este ideal!

    2
    0

  • daria pe 28 Aug 2011, 10:22
    breast success

    Sanii imi erau sub dezvoltati iar sotul saliva dupa altele cu sanii mari, dar am descoperit pastilele astea de marirea a sanilor peste tot pe net m-am pus pe incercat.Surpriza!!! au efect breast success.am 4 luni si 4 cm in plus .

    3
    0

  • anca pe 28 Aug 2011, 08:32
    breast success

    Am folosit si folosesc in continuare doar Breast success,sunt foarte incantata de marimea pe care o am acum la sani,dar cel mai mult ma bucura faptul ca acest produs este natural Am citit cu atentie instructiunile de utilizare dar si precautiile si totul e perfect.

    4
    0

  • mihaela pe 27 Aug 2011, 22:56
    am rezultate cu xxlbust

    am rezultate cu xxlbust dupa o luna se vede diferenta se vede ca isi face efectul.o sa continui tratamentul cu el.

    0
    0

  • eliza pe 27 Aug 2011, 18:13
    xxl bust

    buna camy! eu am folosit xxl bust dar nu l-am cumparat de pe farmacia naturista.eu l am luat de pe xxlbust.ro!comanda l de unde vrei ca nu este nici o problema.sper sa ai rezultate bune!

    1
    0

  • camy pe 27 Aug 2011, 17:44
    xxl bust

    am citit ca xxl bust este cel mai bun ptratament pentru marirea sanilor!

    1
    0

  • camy pe 27 Aug 2011, 17:43
    xxl bust

    buna! pot cumpara xxl bust si de pe farmacie-naturista.ro? astept un raspuns.a mai luat cineva?

    2
    0

  • carina pe 27 Aug 2011, 17:10
    xxxl

    si eu administrez xxl bust de 1 luna si deja sanii sunt mai mari cu 1 cm/sunt tare fericita/il recomand !

    2
    0

  • mihaela pe 27 Aug 2011, 17:03
    xxl BUST

    BUNA DRAGELOR! folosesc xxl bust de 4 luni si sannii mei sunt mai plini si fermi.sunt atat de multumita! dupa ce am nascut si am terminat de alaptat sanii mei s-au lasat si s-au micsorat.am folosit tratamentul xxl bust la recomandarea unei prietene si sunt multumita de rezultate.o zi buna!

    0
    0

  • iulia pe 27 Aug 2011, 16:09
    Breast success

    Urmez tratamentul cu pastile Breast success si este o adevarata realizare pentru mine, desi nu am nici un merit decat acela de a fi aflat de acest produs grozav.Am reusit sa-mi maresc sanii si mi-am indeplinit visul de ani de zile, acela de a avea sanii mai mari.

    4
    0

  • diana pe 27 Aug 2011, 16:04
    breast success

    Recomand breast success, este un produs de top ce isi merita toti banii.

    4
    0

  • irina pe 27 Aug 2011, 15:49
    xxlbust

    am inceput tratamentul cu xxlbust de cateva saptamani.am sani tari si simt ca intradevar isi face efectul si nu dau banii degeaba.

    2
    1

  • florina pe 27 Aug 2011, 15:37
    rezultate bune cu breast success

    La fel a fost si la mine, acum , dupa trei luni am sanii mai mari si inca urmez tratamentul.

    3
    0

  • Valentina pe 27 Aug 2011, 14:52
    breast success

    Am comandat si eu saptamana trecuta 4 cutii cu breast success si am inceput tratamentul. Pana acum simptomele sunt urmatoarelee : sanii ii simt mai grei si simt cum imi furnica sanii (in speciala dimineata).

    3
    0

  • ioana pe 27 Aug 2011, 14:51
    breast success

    Breast success este senzational , iar plantele din compozitie sunt 100% naturale. M-am convins de asta cand am primit in coletul alaturi de flacoane si certificatul eliberat de organele abilitate.

    3
    0

  • diana pe 27 Aug 2011, 14:32
    buna ziua

    O sa comand si eu xxlbust ,tot asa cred si eu ca produsele romanest,mai ales naturiste sunt cele mai bune.

    1
    1

  • daniela pe 27 Aug 2011, 14:31
    actives

    Mi-am marit sanii cu breast actives pastile si crema asa ca il laud peste tot. BREAST ACTIVES e de nota 10

    2
    0

  • ioana pe 27 Aug 2011, 14:27
    xxlbust

    xxlbust e singurul care a dat rezultate la mine,am incercat tot felul de pastile pentru cresterea sanilor.Nu imi vine sa cred ca exist un produs romanesc atat de bun.

    1
    1

  • Creola pe 27 Aug 2011, 14:23
    xxl

    iau xxlbust de 3 luni si se vad rezultatele,am 2cm in plus si vreau sa spun ca nu am simtit nici un efect advers de la ele.chiar sunt bune ,bune si mai sunt si romanesti.

    1
    1

  • Denisa pe 27 Aug 2011, 14:17
    xxlbust

    am luat xxlbust 3 luni si am facut pauza ca nu am mai avut bani pentru al-4lea.sapt viitoare vreau sa-l comand si pe al 4-lea.mi-au crescut sanii la 3cm

    1
    1

  • anca pe 27 Aug 2011, 14:13
    breast success

    Am folosit si folosesc in continuare doar Breast success,sunt foarte incantata de marimea pe care o am acum la sani,dar cel mai mult ma bucura faptul ca acest produs este natural Am citit cu atentie instructiunile de utilizare dar si precautiile si totul e perfect.

    4
    1

  • adina pe 27 Aug 2011, 14:10
    Breast Success

    Chiar daca multora nu le convine si incearca din rasputeri sa-i denigreze prin orice mijloace, Breast Success ramane NR.1 in marirea naturala a sanilor. Asta datorita mai multor calitati care il fac sa fie apreciat si achizitionat.Este din plante, eficient, de calitate, da rezultate din prima luna si are si un pret acceptabil.

    4
    1

  • Amalia pe 27 Aug 2011, 14:06
    breast-success.ro

    La mine Breast success a functionat din prima saptamana,cu senzatii de furnicaturi, ca in perioada adolescentei,iar acum dupa aproape o luna ii simt mai grei si putin mai mari.Cred ca de acum se vor mari si mai mult.Oricum, acum am mai multa rabdare decat la inceputul tratamentului pentru ca vad clar ca sunt bune si lucreaza cum trebuie.Succes celor care sunt la inceput,rezultatele vor aparea, fara indoiala.

    3
    2

  • bianca pe 27 Aug 2011, 14:05
    xxlbust

    am inceput sa iau xxlbust de 5 zile va tin la curent.

    1
    3

  • roxana pe 27 Aug 2011, 14:01
    breast succes

    Eu l-am luat de pe site ul oficial breast success.ro.Am luat prima data BREAST SUCCESS acum trei ani, rezultatele au fost extraordinare, neasteptat de bune , am renuntat intre timp la ideea silicoanelor, pentru ca nu mai am nevoie. In primul anu am luat 5 luni, am facut pauza o luna apoi am mai luat trei luni.Anul trecut si anul acesta am luat o luna pentru mentinerea rezultatelor. Am de gand ca in fiecare an sa repet o data pe luna tratamentul. Sanii mei arata extraordinar, s-au marit substantial si nu au dat deloc inapoi, ba chiar s-au mai marit.

    4
    0

  • lavinia pe 27 Aug 2011, 14:00
    breast

    Am cumparat breast Success de pe Breast-success.ro si nu am avut nici o problema.Este intr-adevar eficient

    4
    1

  • larisa pe 27 Aug 2011, 13:59
    xxlbust

    Tratamentul cu xxlbust este ok ,insa cred ca depinde si de organismul fiecaruia,la mine dupa 2 luni au crescut 1cm iar unei prietenedupa doua luni avea 2 cm in plus.

    1
    4

  • daniela pe 27 Aug 2011, 13:58
    actives

    BREAST ACTIVES E de nota 10

    4
    0

  • daniela pe 27 Aug 2011, 13:57
    ai fost la farmacie

    Se pare ca a reaparut dan0 sub alte nume, dar daca scrie civilizat nu ma deranjeaza.

    3
    0

  • Adriana pe 27 Aug 2011, 13:56
    Diana, ai dreptate

    Am testat personal breast success si este foarte bun.Produsele din strainatate raman cele mai bune, trebuie sa recunosc asta desi sunt patrioata si nu as pleca din tara. In strainatate totul e facut cu simt de raspundere, si este gandit pe termen lung. La noi pe primul plan e profitul .

    3
    0

  • Karla pe 27 Aug 2011, 13:54
    xxlbust

    are rezultate super xxl bust si nici reactii adverse nu are , in conditiile in care administrez si anticonceptionale . noi l-am testat o gramada de prietene si a mers intre 2 si 5 cm

    2
    3

  • adela pe 27 Aug 2011, 13:51
    Breast-success

    Folosesc de o luna si jumatate breast succes si sunt incantata de aspectul sanilor mei. Cand am primit coletul flacoanele aratau impecabil, sigiliul in regula, toate datele de contact ale furnizorului,factura fiscala, absolut totul in regula.Dupa doua saptamani de breast sanii mei au devenit mai tari, mai plini, iar acum pot sa afirm ca marirea este vizibila.

    3
    0

  • Mara pe 27 Aug 2011, 13:51
    prefer xxlbust

    O sa-mi comand xxlbust am citit pe toate forumurile si toata lumea e multumita de el.il iau si eu.

    1
    4
Pagina « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod