Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1151-1200 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stefy pe 18 Oct 2011, 14:39
    fermitate

    buna fetelor eu am luat xxl bust pentru fermitate nu pentru ca am sanii mici ,dar ii vroiam mai fermi si acum mai am cam un sfert de flacon si termin a doua cutie.se vede ca sunt mai fermi si mai am si un cm in plus.

    1
    0

  • dorina pe 18 Oct 2011, 14:21
    breast success

    Breast success cu siguranta nu da gres,asta o spun din experienta proprie, trebuie sa ai rabdare sa te tii de tratament si nu vei fi dezamagita.

    0
    0

  • simona pe 18 Oct 2011, 12:36
    buna ziua

    sunt foarte multe tratamente pt marirae sanilor.am incercat si eu diferite de la creme la tincturi fara rost.mi-am luat inima in dinti si am inceput si eu acest tartament cu xxlbust.am sanii fermi tari si sunt plina de incredere

    0
    0

  • corina pe 18 Oct 2011, 11:38
    breast success este intradevar bun

    Breast success isi merita toti banii , eu am luat produsul din Canada cand am fost in vizita la sora mea si am ramas placut impresionata ca nu este doar o pilula pentru marirea sanilor ci pur si simplu ajuta de la regenerarea unghiilor pana si ca un bun stimulator impotriva menopauzei.

    0
    0

  • marcela pe 18 Oct 2011, 09:57
    buna

    eu am incercat exercitiile Nicoletei Luciu fara rezultat.Si tot cautand am dat de pastile.Si din toate am luat xxlbust ca au fost cele mai ok din punct de vedere a prezentarii produsului.Am rezultate cu xxlbust adica 3 cm pana acum si fermitate.sanii sunt ridicati acum si pot sa ies linistita fara sutien.De ce? Caci pana acum sutienul era modul meu de a arata ca am si eu sani.Stiu ca suna urat dar asta era purul adevar.

    0
    0

  • denisa pe 18 Oct 2011, 09:21
    buan dimi

    buna dimi fetelor.m-am masurat azi si am mai adaugat un cm

    0
    0

  • oana pe 17 Oct 2011, 22:47
    breast success

    Buna seara fetelor, am optat pentru breast success din defavoarea celorlalte produse din simplu motiv ca si Larisa. Am mai multe incredere in produsele de afara decat in cele din Romania, iar rezultatele nu au facut decat sa confirme ca sunt produse calificativewazaZaq

    0
    0

  • mihaela pe 17 Oct 2011, 22:26
    mihaela

    folosesc xxlbust de 2 saptamani si-mi simt sanii mai tari.simt o presiune pe toata circumferinta lor...

    0
    0

  • iza pe 17 Oct 2011, 17:30
    ciao

    am incercat si eu tinctura de marar.am renuntat la ea cand am auzit de xxlbust.am ajuns la cupa b in 6 luni de zile si sunt fff multumita

    0
    0

  • lala pe 17 Oct 2011, 15:08
    am incercat xxlbust

    am lua xxlbust 3 luni si mi s-a marit sanii 2 cm.Se vede clar diferenta.Nu imi plac sanii mari mari asa cum ii am acum sunt ok.Pe mine m-a ajutat mult xxlbust ca mi ia intarit si nu mai sunt lasati.

    0
    0

  • dana pe 17 Oct 2011, 15:00
    breast success

    Am comandat acum doua flacoane de breast success si sper ca de date asta voi reusi pentru ca m-am saturat de marar si alte creme ce nu au facut altceva decat sa imi mareasca gaura din buzuanar.

    0
    0

  • oana pe 17 Oct 2011, 14:18
    buna

    eu una folosesc xxlbust si sunt extrem de multumita de evolutia mea

    0
    0

  • Larisa pe 17 Oct 2011, 12:21
    ciao

    Am citit si rascitit tot ce se scrie pe aici si am zis sa incerc si eu breast success, dat fiind faptul ca nu este un produs romanesc si am mai mare incredere in cele de afara (nationalistele sa nu ma injure) e doar o parere persoanala.

    0
    0

  • caty pe 17 Oct 2011, 12:03
    breast success

    Buna fetelor, de circa 2 luni am inceput tratamentul cu breast success si pot spune ca sunt intradevar asa cum mi-am dorit sa fie. Inca din a doua saptamana sanii au inceput sa creasca si azi dupa 2 luni pot spune ca sanii mei au crescut cu circa 1.5 cm ceea ce inseamna enorm pt mine.

    0
    0

  • lidia pe 17 Oct 2011, 12:02
    breast success

    Buna tuturor, am inceput tratamentul cu breast success si rezultatele sunt vizibile , abia astept sa vad cat de mult ma ajuta.

    0
    0

  • simona pe 17 Oct 2011, 11:54
    buna

    bune fetelor ma alatur si eu voua.iau xxlbust de 3 luni pana acum am fermitate si astept sa apara si cm in plus

    0
    0

  • denisa pe 17 Oct 2011, 09:46
    buna

    am folosit xxlbust in urma cu cateva luni.am ajuns sa vad o marire a sanilor si sunt mult mai increzatoare in mine

    0
    0

  • Andreea pe 16 Oct 2011, 19:54
    dupa tratament

    Monica: multumesc mult pentru raspuns. Este cineva care a oprit tratamentul? vreau sa stiu daca raman sanii mari sau revin la marimea si forma initiala

    0
    0

  • monica pe 16 Oct 2011, 19:23
    xxl bust

    mesaj pentru andreea: eu am olosesc tratamentul cu xxl bust si nu ama avut nici un efect advers.sanii i-mi sunt tari si plini.ma simt perfect.mi am facut si o serie de analize pentru ca ma durea spatele si totul a iesit bine. ai incredere in mine!

    0
    0

  • magdalena pe 16 Oct 2011, 19:19
    XXL BUST

    Sunt la a doua luna de tratament cu xxl bust si rezultatele sunt bune pozitive, se pare ca incep sa imi recapat increderea in sine pe care o pierdusem de cand am nascut al doilea copil. am sanii mai fermi si mai plini.acum pot purta bluze si fara sutien.am inceput sa atrag iarasi privirile celor din jur.

    0
    0

  • gina pe 16 Oct 2011, 19:15
    xxl bbust

    buna.am folosit si eu xxl bust 2 luni si sanii mei sunt fermi si pot sa mi fac si decolteu.ma simt super sexy !

    0
    0

  • Anddreea pe 16 Oct 2011, 18:58
    efecte adverse

    buna fetelor. nu ati observat efecte adverse pe perioada tratamentului sau daca ati incetata tratamentul sanii au ramas mariti si fermi?

    0
    0

  • carmen pe 16 Oct 2011, 14:52
    breast success

    Am doua luni de cand urmez tratamentul cu breast success si semnele sunt vizibile, sanii au crescut cu 1 cm , sunt mai fermi si ii simt mai grei.

    0
    0

  • daniela pe 15 Oct 2011, 22:46
    ciao

    Buna, chiar daca si eu folosesc breast success si sunt foarte multumita de felul cum actionaza , eu iti recomand sa consulti un doctor inainte.

    0
    0

  • laurita pe 15 Oct 2011, 22:19
    pt. cine are chisturi mamare este recomandat produsul?

    as vrea sa stiu de la cele care au luat deja de vreo cateva luni daca nu s-au ingrasat? si daca au avut vreo problema mastita sau ceva de genul au putut sa ia pastilele? nu afecteaza/

    0
    0

  • valeria pe 15 Oct 2011, 09:45
    Neatza tuturor

    Datorita comentariilor voastre am inceput acum 3 luni tratamentul cu breast success, chiar daca eram neincrezatoare in rezultate. Iar acum vreau sa va multumesc mult mult mult pt ca daca comentariile voastre nu erau , eu nu cumparam breast success.

    0
    0

  • flori pe 14 Oct 2011, 23:06
    breast success

    De 3 luni de cand iau Breast succes pot sa zic ca sunt deja multumita de aspectul sanilor mei.Am sa iau in continuare , dar acum diferenta e clara fata de atunci cand am inceput sa le iau.

    0
    0

  • gabi pe 14 Oct 2011, 22:42
    breast success

    Buna fetelor, am inceput si eu tratamentul cu breast success si sunt multumita de faptul ca isi fac efectul. Am inceput sa simt furnicaturi ale sanilor si sa ii simt grei.

    0
    0

  • ALIDA pe 14 Oct 2011, 17:45
    XXL BUST

    AM FOST AMBITIOASA SA INCERC SA VAD CUM ESTE XXL BUST . PENTRU INCEPUT COMANDASEM 3 CUTII SA VAD DACA SUNT BUNE DE CEVA SAU NU. ACUM SUNT LA A 8 CUTIE SI MI S-AU MARIT SANII 6 CM . SUNT ALTA FEMEIE ACUM , MAI ALES LA CUM ARAT SUNT INCANTATA

    0
    0

  • larisa pe 14 Oct 2011, 17:02
    xxlbust

    acum sunt mai sigura pe mine de cand iau xxlbust.sanii mei s-au marit si am ajuns sa port cupa b

    0
    0

  • dorina pe 14 Oct 2011, 15:37
    buna

    m-am masurat astazi dupa 2 luni de tratament cu xxlbust si am 1 cm in plus.

    0
    0

  • irina pe 14 Oct 2011, 15:15
    breast success

    In cazul meu, breast success a functionat inca din prima saptamana,avand senzatii de furnicaturi, ca in perioada adolescentei,iar in acest moment dupa aproape o luna ii simt mai grei si putin mai mari.Cred ca de acum se vor mari si mai mult.Oricum, acum am mai multa rabdare decat la inceputul tratamentului pentru ca vad clar ca sunt bune si lucreaza cum trebuie.Succes celor care sunt la inceput,rezultatele vor aparea, fara indoiala.

    0
    0

  • doina pe 14 Oct 2011, 15:13
    breast success

    Buna fetelor , am inceput si eu tratamentul cu breast success si ma simt foarte bine , iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Am sa revin cu un nou post cand va fi cazul Va pup

    0
    0

  • laura pe 14 Oct 2011, 11:50
    xxlbust

    buna de cand ma stiu nu am reusit sa depasesc cupa a dar acum am luat xxlbust sa vad daca am vreo sansa.am 1 luna de abia .o sa vad la sfarsitul tratamentului care l-am cumparat .

    0
    0

  • siminica pe 14 Oct 2011, 11:47
    buna

    iau xxlbust pt fermitate.este un produs eficient pt mine.isi face efectul acum sanii mei arata mai bine dupa numai o luna de tratament

    0
    0

  • fanica pe 14 Oct 2011, 11:27
    buna

    Am inceput si eu tratamentul cu breast success de 2 luni de zile si rezultatele sunt nemaipomenite, le recomand cu incredere.

    0
    0

  • livi pe 14 Oct 2011, 09:22
    buna dimineata

    sanii mei sunt mai mari cu 1 cupa acum dupa tratamentul cu xxlbust

    0
    0

  • Lavynya pe 13 Oct 2011, 23:47
    xxl bust

    si eu am un inceput bun cu xxl bust .am adaugat 2 cm de cand il iau

    0
    0

  • cecilia pe 13 Oct 2011, 22:49
    buna seara

    Am primit ieri coletul cu Breast Success si chiar am ramas impresionata, am primit pe langa modul de folosire si tot ceea ce trebuie, certificat de notificare, factura etc.Pe langa asta, au fost si foarte promti, am primit repede pachetul discret de la curierat.

    0
    0

  • irina pe 13 Oct 2011, 21:17
    breast success

    Ma bucur ca am facut cea mai buna alegere cu Breast Succes,dupa 5 luni i am sanii mai mari cu 2 cupe.

    0
    0

  • silviana pe 13 Oct 2011, 17:33
    xxl bust

    eu am aflat de la o colega mea de camera de xxl bust . am vazut ca a avut rezultate si am comandat si eu pentru inceput 2 cutii .

    0
    0

  • ingrid pe 13 Oct 2011, 15:19
    buna

    am fost putin sceptica la inceput dar acum am 4 cm in plus de cand iau xxlbust

    0
    0

  • daniela pe 13 Oct 2011, 11:30
    buna

    buna fetelor.am vazut ceva mai devreme ceva de mancat multa ceapa.eu una nu as face asa ceva.tot la xxlbust raman.am vazut rezultate cu pastilele astea si o sa mai iau in continuare

    0
    0

  • belanice pe 13 Oct 2011, 11:19
    ceapa este cel bun aliment pt sani

    Mie imi place ceapa la nebunie,mananc si goala asa de pofta si un piept, nu ca ma laud, dar este imens.Am citit despre acest lucru intr-o revista de sanatate si anume ca ceapa ajuta la marirea sanilor. Sincer am fost cam reticenta si am facut un studiu pe prietene. Am ramas uimita cat adevar este ca ceapa mareste sanii. Prietenele cu bustul mare mancau de placere ceapa,pe cand cele cu bustul mic nu prea mancau ceapa, mai ales din cauza mirosului.Cu mirosul o rezolv in 5 minute : beau repede una sau doua cani de apa pt a spala si gatul de miros,apoi ma spal bine pe dinti.

    1
    0

  • mary pe 13 Oct 2011, 09:23
    neata

    buna dimineata fetelor.m-am masurat astazi si am mai adaugat inca un cm de cand iau xxlbust

    0
    0

  • elena pe 12 Oct 2011, 22:35
    breast success

    Singurul produs de marire a sanilor care m-a tentat si pe care de altfel l-am si achizitionat este Breast Success, produs de o companie canadiana,de incredere.In plus are mult mai multe calitati decat de marire a sanilor, are efect benefic asupra pielii etc..Pe mine m-a interesat in primul rand marirea sanilor, scop pe care l-am atins deja, dar nu ma supar daca beneficiez si de alte parti pozitive!Am facut cea mai buna alegere!

    1
    1

  • paty pe 12 Oct 2011, 16:24
    buna ziua

    eu mi-am recapatat fermitatea sanilor dupa nastere cu xxlbust.sunt deja la al 2 lea flacon si sanii mei arata minunat de bine

    0
    0

  • miruna pe 12 Oct 2011, 10:13
    buna

    am ajuns la cupa b in curs de 5 luni si sunt extrem de multumita de acest produs xxlbust.

    0
    0

  • emilia pe 11 Oct 2011, 20:45
    buna seara

    da si la mine au efect pastilele xxlbust.acum le mai ia si o prietena dar ea are de abia 2 luni.eu in 5 luni am acum 4 cm in plus

    0
    0

  • daria pe 11 Oct 2011, 20:04
    buna

    Eu am inceput sa iau breast success si sunt multumita pana acum de rezultate. Nu cred ca sunt tratamente minune si nici ca merg la toata lumea, dar daca nu fac nici rau de ce sa nu incerci.

    0
    0
Pagina « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod