Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1101-1150 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • camy pe 29 Oct 2011, 19:15
    breast success

    Fetelor revin cu nou masuratori , am 4 luni de cand iau breast success si pana acum sanii mi-au crescut cu 2 cm, sunt mai fermi si mult mai tari ceea ce conteaza f. mult pt mine.

    2
    0

  • gia pe 29 Oct 2011, 16:31
    breast success

    Le-am comandat si eu si abia astept sa incep tratamentul cu ele. Am sa va tin si eu la curent.

    2
    0

  • danielaa pe 29 Oct 2011, 15:45
    Xxl Bust

    fetelor,ce parere aveti despre xxl bust?trebuie sa ai o anumita varsta ptr a lua xxl bust ? eu iau de aproape o luna,dar nu mi se pare ca a avut loc vreo schimbare... cat timp dureaza pana sa simt/vad vreo schimbare? va rog sa dati raspunsuri serioase,doar cele care ati luat mai mult timp . va multumesc

    0
    1

  • irina pe 29 Oct 2011, 15:09
    breast success

    Buna tuturor, recomand si eu breast success, un produs care parerea mea se respecta cand vine vorba de calitate. La mine rezultatele au fost foarte bune intr-un timp relativ scurt. Il recomand si eu cu toate ca zecile de mesaje de bine sunt suficiente.

    2
    0

  • erika pe 29 Oct 2011, 14:38
    buna

    Fetelor vreau sa va zic ca am lluat breasmax si in 3 zile sau marit si sunt foarte tari acum care spune ca nu e bun nu e advevarat acum trebuie sa innteleaga ca depinde mult de organismul fiecaruia.va recoman breastmax super bun din prima zi cand am luat o pastila mi sau umflat sani.pupici

    0
    0

  • xxl bust pe 29 Oct 2011, 01:46
    xxl bust

    Folosesc xxl bust de 2 luni si sanii s-au marit cu 2 cm.Sunt foarte happy...

    0
    2

  • inna pe 28 Oct 2011, 16:28
    physiobust

    anca viase te rog sa imi spui daca ai avut probleme cu pilozitatea dupa ce ai luat physiobust ,sincer mie mi-au aparut niste firicele la sfarc

    0
    0

  • anca vlase pe 28 Oct 2011, 14:17
    nu da rezultate

    buna fetelor. eu am folosit physiobust, fara rezultate.

    0
    1

  • Ionela pe 28 Oct 2011, 13:57
    breast succes

    Breast succes se gaseste in farmacii?Altfel nu am incredere sa-l cumpar

    2
    0

  • flavia pe 27 Oct 2011, 21:32
    breast success

    am trei luni de cand urmez tratamentul cu breast success si rezultatele sunt foarte bune, sanii au crescut cu circa 2 cm ceea ce conteaza enorm pt mine. Le recomand si eu.

    0
    2

  • doriana pe 27 Oct 2011, 12:13
    breast success

    Am ales si eu breast success in defavoarea celorlalte produse de acest gen , din simplu motiv ca si celelalte fete (am incredere mai mare in produsele de afara)

    1
    1

  • lorena pe 27 Oct 2011, 00:31
    xxl bust

    si eu mi-am procurat xxl bust din farmacie . sunt super bune. am sanii mai fermi si mult mai tari. o sa mai continui ca vreau si o marire de vreo 5 cm

    0
    1

  • Lavinia_anca pe 26 Oct 2011, 17:26
    buna seara

    Am luat xxlbust doua luni ,am rezultate foarte bune si nu au efecte adverse.

    0
    1

  • ilinca pe 26 Oct 2011, 12:34
    buna

    Buna tuturor , am inceput si eu recent tratamentul cu breast success iar inceputul este promitator. Inca din a doua saptamana sanii au inceput sa creasca si azi dupa 2 luni pot spune ca sanii mei au crescut cu circa 1.5 cm ceea ce inseamna enorm pt mine.

    1
    0

  • valentina pe 25 Oct 2011, 22:22
    breast success

    sanii imi sunt mai fermi acum de cand iau pastilele breast success chiar daca am doar o luna de cand le iau.

    1
    0

  • Diana pe 25 Oct 2011, 18:04
    eu recomand xxlbust

    eu iti recomand xxlbust,dupa 3 luni de cand folosesc xxl am 3 cm in plus.

    0
    1

  • crina pe 25 Oct 2011, 16:28
    buna

    Cu sigurana poti avea sani mai mari si fara interventie chirurgicala, in cazul meu breast success si-a facut pe deplin datoria, acesta fiind si motivul pentru care recomand acest produs.

    0
    0

  • anca pe 25 Oct 2011, 12:55
    xxl bust

    Primul produs de marire a sanilor pe care eu l-am folosit este xxl bust.Mi-a fost recomandat de o acolega de liceu.Ea l-a folosit si sanii ei s-au marit cu circa 3 cm.Am vazut cu ochii mei.Eu sunt abia la primul flacon si am castigat 1 cm in circumferinta.Succes

    1
    1

  • lidia pe 25 Oct 2011, 12:10
    buna

    Am luat breast maxx si am aruncat banii pe geam, nu iti recomand, referitor la celalalte nu stiu ce sa spun ca inca nu le-am incercat, sunt inca la stadiul de testare a pietii.

    0
    0

  • lisa pe 25 Oct 2011, 10:22
    breastmax

    a luat cineva breast max? as vrea si eu sa comand un tratament dar inca nu sunt convinsa care ar fi cel mai bun! am citit despre xxl bust si breast success ..... dar nu-mi pot da seama..... ma ajuta cineva?

    0
    0

  • gabriela pe 25 Oct 2011, 08:58
    buna

    La mine Breast success a functionat inca din prima saptamana,avand senzatii de furnicaturi, ca in perioada adolescentei,iar acum dupa aproape o luna ii simt mai grei si putin mai mari.Cred ca de acum se vor mari si mai mult.Oricum, acum am mai multa rabdare decat la inceputul tratamentului pentru ca vad clar ca sunt bune si lucreaza cum trebuie.Succes celor care sunt la inceput,rezultatele vor aparea, fara indoiala.

    0
    0

  • Anca pe 24 Oct 2011, 20:57
    breast success

    Am inceput cu o cutie de breast success si acum sunt deja la a 4 luna si sunt foarte multumita de faptul ca nu am aruncat banii pe geam. Un produs canadian , ramane un produs canadian care isi merita fiecare banut. Il recomand din toata inima si sper ca veti scapa de acest complex asa cum am scapat si eu.

    0
    0

  • Cristina Ianovici pe 24 Oct 2011, 20:25
    despre xxlbust

    Vreau sa va spun ca am luat aproape toate pastilele de marire a sanilor pana acum.La un moment dat mi-am pierdut speranta si m-a gandit asa cum se gandeste orice femeie ca numai cu operatie se poate rezolva problema sanilor.Dupa ce am citit pe forumuri despre xxlbust si am vazut ca 90% de femei sunt multumite de rezultatele cu xxl ,am zis sa-l incerc.In prezent sunt la a patra cutie de xxlbust si diferenta e mare.Am sanii mai mari cu 3 cm ,mai fermi si mai plini.

    0
    0

  • inna pe 24 Oct 2011, 14:02
    physiobust

    a mai luat cineva physiobust

    0
    0

  • zina pe 24 Oct 2011, 09:12
    Neata!

    Mi-am comandat pentru inceput primele doua flacoane de breast success de pe site-ul celor de la breast-success.ro Abia astept sa imi ajunga capsulele si sa incep tratamentul. pupici

    0
    0

  • petruta pe 23 Oct 2011, 22:38
    buna seara

    Am cumparat si eu breast success si rezultate au fost destul de bune. Am tinut tratamentul complet de 6 luni si sanii au crescut cu circa 3-4 cm.

    0
    0

  • larisa pe 23 Oct 2011, 20:29
    breast success

    Am terminat primele 2 cutii de breast success iar sanii mi s-au marit vizibil,zilele astea imi fac comanda pentru inca trei luni si am sa revin cu informatii noi.

    0
    0

  • CARLA pe 23 Oct 2011, 17:39
    xxl bust

    Este a 2 luna de cand iau pastilele de xxl bust si am sanii mai mari cu 4 cm.M-am masurat azi si sunt atat de fericita.Mi-am promis sa nu ma masor decat dupa 3 luni dar nu am rezistat.Am sanii atat de frumosi ! Sunt tari si frumosi! Ma simt minunat !

    1
    0

  • Carmen pe 22 Oct 2011, 10:55
    xxlbust

    buna ziua! Vreau sa va spun ca xxlbust da rezultate.Il iau de doua luni si am doi cm in plus.In afara de marire sunt si mai fermi.

    0
    0

  • diana pe 21 Oct 2011, 20:13
    breast success

    Sanii imi sunt mai fermi acum de cand iau breast success, am doar o luna dar e un inceput bun zic eu.

    0
    0

  • loredana pe 21 Oct 2011, 19:33
    xxl

    sunt in a 2 a saptamana de tratament cu xxl bust si sanii sunt mai fermi .nu mai sunt atat de lasati ca inainte!

    0
    0

  • mariana pe 21 Oct 2011, 16:30
    breast success

    Breast success au in compozitie nu mai putin de 13 plante specifice pentru marirea sanilor, care se completeaza reciproc. Efectul lor e cu adevarat remarcabil,acum ceva timp nici nu ma gandeam ca o sa pot sa-mi maresc sanii in mod natural . Dar uite ca am reusit!

    0
    0

  • cami pe 21 Oct 2011, 15:23
    xxl BUST

    sunt la a 2 a cutie de xxl bust si sanii s au marit cu 3 cm.seara,dupa ce iau capsula, inainte de culcare simt si eu o fierbinteaala! vreau sannii mari.

    0
    0

  • olga pe 21 Oct 2011, 11:29
    buna

    Buna fetelor , am reusit si eu cu Breast success sa-mi maresc sanii cu doua numere dupa 5 luni,sunt incantata de cum arata acum sanii mei. Il recomand si eu

    0
    0

  • sabinad pe 20 Oct 2011, 22:06
    breast success

    Recomand si eu breast success, in 4 luni de tratament sanii mei au crescut cu 3 cm.

    0
    0

  • Florentina pe 20 Oct 2011, 19:18
    xxlbust a fost singurul care a dat rezultate la mine.

    Cred ca am luat toate produsele de marire sani de pe piata singurele care dau rezultate sunt xxlbust.Sunt romanesti si naturale.

    0
    0

  • vali pe 20 Oct 2011, 16:15
    Buna Cris

    Am 2 luni de cand iau breast success si sani sunt intradevar mai fermi si au inceput sa creasca, pentru mine e un lucru uimitor iar pt sot este o minune :P Va pupacesc

    0
    0

  • ioana pe 20 Oct 2011, 15:14
    Buna lili

    Buna alegere ai facut, eu am ales tot breast success si ma bucur ca am facut alegerea potrivita.

    0
    0

  • lili pe 20 Oct 2011, 10:32
    Neata!

    Mi-am comandat 2 flacoane de breast success de pe breast-success.ro si sunt nerabdatoare sa treaca primele saptamani! O sa mai scriu atunci

    0
    0

  • marina pe 19 Oct 2011, 22:38
    breast success

    Iau breast success de trei luni si mi s-au marit sanii cu doua cupe, e tot ce am asteptat!

    0
    0

  • Catinca pe 19 Oct 2011, 21:25
    Buna Magda

    Eu lucrez pentru o firma de papetarie si importam un produs din Italia (suntem importatori oficiali) iar in acelasi timp acel produs poate fi importat si de alta companie ca doar nu da nimeni exclusivitate (nici macar mercedes). Acum intelegi?

    0
    0

  • magdalena pe 19 Oct 2011, 20:54
    ????????

    Cum sa fie importator oficial site ul www.breast-succes.ro, pe cand eu am vrut sa cumpar de pe www.breastsucces.ro (care este fara cratima intre cuvinte) si au zis ca ei sunt importastori oficiali si ca ceilalti nu ar avea voie sa vanda acest produs!? Pana la urma care este adevarul? Cine minte?

    1
    0

  • tania pe 19 Oct 2011, 19:21
    buna

    Am primit azi cele 2 flacoane de breast success si chiar am ramas placut surprinsa de faptul ca mi-au trimis coletul in 24 de ore cu toate actele care atesta ca este un produs original etc. Pastilele le-am cumparat de pe breast-success.ro , spun ca sunt importatori oficiali. De maine incep si eu tratamentul si sper sa imi tineti pumnii. Va pup

    0
    0

  • irina pe 19 Oct 2011, 15:30
    xxlbust

    gata m-am hotarat imi cumpar xxlbust.

    1
    0

  • olivia pe 19 Oct 2011, 15:09
    breast success

    Dupa 3 luni de cand administrez Breast succes pot sa zic ca sunt multumita de aspectul sanilor mei. Amau in continuare , dar acum diferenta e clara fata de atunci cand am inceput sa le iau. Le recomand din tot sufletul.

    0
    0

  • lidia pe 19 Oct 2011, 12:13
    breast success

    Am 3 luni de cand urmez tratamentul cu breast success si rezultatele sunt bune pana acum, ca si voi celelalte am ales breast pentru acelasi motiv (sunt produse create intr-o tara cu renume).

    0
    0

  • Elena pe 18 Oct 2011, 22:47
    asa e

    asa este laura si eu am incercat in trecut atatea pastile fara nici un rezultat,mai mult reclama ma facea sa le cumpar.Acum iau si eu xxlbust de doua luni si crede-ma ca se vad rezultate,s-au marit. eu ti le recomand,nu au efecte adverse si sunt singurele care dau rezultate.

    1
    0

  • Laura pe 18 Oct 2011, 22:40
    a mai ramas sa incerc xxlbust in rest le-am folosit pe toate

    Am citit , m-am documentat si am zis sa incerc si eu xxlbust. Imi doresc prea mult sa scap de acest complex si sper ca o sa reusesc cu aceste pastile.

    1
    0

  • CONSTANTA pe 18 Oct 2011, 22:36
    xxl bust

    Sunt la a 2 a cutie de xxl bust si sanii sunt mai mari si mai tari.Am o senzatie super placuta.Ma simt sexy ! S-au marit cu 3 cm.

    1
    0

  • oana pe 18 Oct 2011, 19:10
    breast success

    Merci pt sfaturi Corina, datorita tie am comandat breast success. merci ca mi-ai deschis ochii. Te pup

    2
    0
Pagina « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod