Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1051-1100 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 7 Nov 2011, 15:05
    buna

    Eu iau xxlbust de ceva timp,aproximativ 4 luni si am rezultate foarte bune.

    0
    0

  • ana maria pe 7 Nov 2011, 10:58
    buna

    Breast success este un produs care pe mine m-a ajutat sa imi remodelez sanii , de acea il recomand si eu.

    0
    0

  • gina pe 6 Nov 2011, 23:39
    buna seara

    Recomand si eu breast success daca va doriti o marire a sanilro eficienta. Este un produs de calitate care isi face efectul fara probleme daca il utilizati zilnic.

    0
    0

  • ioana pe 6 Nov 2011, 23:21
    breast success

    Am comandat si eu 2 flacoane de breast succes si abia astept sa imi ajunga coletul. Am ales breast datorita recomandarilor foarte bune din partea prietenelor.

    0
    0

  • danamanea pe 6 Nov 2011, 16:54
    buna

    fetelor dau verdictul ,singurul care da rezultate este xxlbust,eu l-am luat si am obtinut o marire de 3 cm si tonifiere.

    0
    0

  • ana-maria pe 5 Nov 2011, 22:30
    mi-am marit sanii 3 cm

    am luat 2 cutii de xxl bust si am reusit performanta de a-mi mari sanii 3 cm.ma pot lauda cu sani frumosi ! am sa continui tratamentul pentru ca vreau sa profit de beneficiile acestui tratament.l-am recomandat tuturor prietenelor!

    1
    0

  • anamaria pe 5 Nov 2011, 20:32
    cu xxl

    eu cu xxlbust am reusit sa mi maresc sanii cu 4 cm.il recomand,este foarte bun ,nu are reactii adverse...

    0
    1

  • ilinca pe 5 Nov 2011, 19:10
    breast success

    Categoric consider ca breast success este cel mai bun produs, am incercat destule produse pana am ajuns la concluzia asta.

    1
    0

  • adriana pe 5 Nov 2011, 15:25
    breast +

    buna numele meu este adriana si vreau sa stiu daca a luaT cineva breast+ ,eu am luat 2 luni dar din pacate nu mai crescut foarte mult si mia crescut si par pe corp si fata.spunetimi si mie va rog care credeti ca este cel mai bun produs.

    1
    0

  • magda pe 5 Nov 2011, 09:42
    iau si eu xxl bust

    iau si eu xxl bust.am sanii mai mari si mai fermi.i-mi place atat de mult sa ma uit la ei.conteaza foarte mult pentru mine sa am sani frumosi.am nevoie de decolteu in job-ul meu !

    0
    3

  • Vali pe 5 Nov 2011, 09:02
    breast success

    Sunt foarte multumita de rezultatele cu Breast Success, este o metoda naturala de marire a sanilor,am doar cuvinte de lauda.E foarte eficient

    1
    0

  • Balan Andreea Lioara pe 4 Nov 2011, 16:50
    xxl bust

    sunt la a 3 cutie xxl bust . am avut 78cm ,si am ajuns la 80cm .

    0
    1

  • ligia pe 4 Nov 2011, 16:47
    breast success

    breast success m-a ajutat foarte mult si este un produs care de asemeni il recomand.

    1
    0

  • Oryana pe 4 Nov 2011, 16:22
    bust

    am inceput sa iau xxlbust de 2 luni si 2 saptamani si pana acum am vazut ca au crescut cu 2cm si am de gand sa mai iau pana imi ating 'targetul'. sunt incantata ca nu m-am ingrasat si nici nu m-am procopsit cu pilozitati te miri pe unde.

    0
    1

  • cristina pe 4 Nov 2011, 16:18
    breast success

    Breast success sunt intradevar eficiente daca aveti rabdarea sa tineti acest tratament, cele ce isi doresc cu adevarat sa isi modifice aspectul sanilor trebuie sa se inarmeze cu rabdare iar restul vine de la sine. La mine au functionat foarte bine si le recomand.

    1
    0

  • aura pe 4 Nov 2011, 13:45
    Mesaje scrise de aceeasi persoana in scop promotional

    Nu credeti aceste mesaje! Cititi doua aparent diferite: Ilinca pe 26 Oct 2011,Buna tuturor, am inceput si eu recent tratamentul cu breast success iar inceputul este promitator. Inca din a doua saptamana sanii au inceput sa creasca si azi dupa 2 luni pot spune ca sanii mei au crescut cu circa 1.5 cm ceea ce inseamna enorm pt mine. Caty pe 17 Oct 2011, Inca din a doua saptamana sanii au inceput sa creasca si azi dupa 2 luni pot spune ca sanii mei au crescut cu circa 1.5 cm ceea ce inseamna enorm pwenpt mine. saptamana sanii au inceput sa creasca si azi dupa 2 luni pot spune ca sanii mei au crescut cu circa 1.5 cm ceea ce inseamna enorm pt mine Buna fetelor, de circa 2 luni am inceput tratamentul cu breast success si pot spune ca sunt intradevar asa cum mi-am dorit sa fie. Inca din a doua saptamana sanii au inceput sa creasca si azi dupa 2 luni pot spune ca sanii mei au crescut cu circa 1.5 cm ceea ce inseamna enorm pt mine. 1

    1
    0

  • vali pe 4 Nov 2011, 09:11
    breast success

    Am luni de cand iau breast success si totul este mai mult de cat ma asteptam. Sanii mei au un alt contur, sunt mai fermi si au crescut cam cu 2 cm. Pot spune ca sunt fericita acum.

    2
    0

  • felicia pe 4 Nov 2011, 09:02
    buna

    Ia uite ce scriau Ramona si lili, ceea ce inseamna ca ori nu iei nimic si ne minti, ori esti altcineva.... ramona pe 23 Sep 2011, 11:03 buna ziua buna ziua , am ajuns in a 2 luna de cand iau xxlbust si sunt foarte fericita.acum am un cm in plus , in prima luna am simtit niste furnicaturi la fel ca voi. lili pe 26 Sep 2011, 15:13 buna buna fetelor.am deja 4 luni de administrare xxlbust si sanii mei au inceput sa capete forma.in prima luna simteam niste furnicaturi si sincer eram pesimista dar acum sunt convinsa ca isi face efectul

    1
    0

  • valentina pe 3 Nov 2011, 23:46
    eu nu am furnicaturi

    eu iau xxlbust si nu am furnicaturi sau alte reactii adverse,totul decurge absolut normal si mi s-au marit sanii 2 cm.

    0
    1

  • doinitza pe 3 Nov 2011, 22:36
    breast success

    E normal sa ai furnicaturi, si eu am avut in momentul in care au inceput sa creasca.

    1
    0

  • inna pe 3 Nov 2011, 16:57
    bunaziua

    am inceput sa administrez xxlbust,ieri mi-a ajuns coletul pe curier.va tin la curent!

    0
    0

  • oana pe 3 Nov 2011, 16:43
    ?

    FURNICATURI?WTF ...CEVA NU E IN REGULA!

    0
    0

  • Bia pe 3 Nov 2011, 08:42
    neata!

    Buna Gabi, e ceva normal sa ai furnicaturi, ceea ce inseamna ca tratamentul da rezultatul scontat.

    0
    0

  • gabi pe 2 Nov 2011, 22:42
    buna Bia

    Buna Bia, de 4 zile am inceput si eu tratamentul cu breast success si am inceput sa am unele furnicaturi ale sanilor. Am citit si am vazut ca e normal, la tine au existat?

    2
    0

  • bia pe 2 Nov 2011, 22:27
    breast success

    Ma bucur ca am gasit in sfarsit un forum unde sa imi pot schimba impresiile cu cele care iau breast success. Am citit multe lucruri bune despre breast success inainte de a incepe si eu tratamentul si nu credeam totusi ca sunt atat de eficiente, totusi rezultatele cu ele au fost foarte bune, Il recomand tuturor celor care isi doresc sa isi recapete formele de altadata.

    2
    0

  • Bianca pe 2 Nov 2011, 12:50
    cel mai bun

    cel mai bun este xxlbust,l-am luat timp de 4 luni ,sanii s-au marit 4 cm si de 2 luni de cand nu il mai administrez rezultatele s-au mentinut.

    0
    2

  • marina pe 2 Nov 2011, 12:48
    xxl bust

    iau xxl bust de 3 saptamani si deja se vad rezultate.sanii sunt mai fermi si tari.chiar este un produs bun.sa auzim de bine.

    0
    2

  • sorana pe 2 Nov 2011, 12:17
    breast success

    Sunt la al 4-lea flacon de breast si rezultatele sunt bune pana acum, sanii au crescut cu circa doua cupe ceea ce inseamna enorm pentru mine. Sunt fericita atat eu cat si sotul :D

    2
    0

  • Carmen pe 1 Nov 2011, 22:28
    buna

    Nu stiu ce produse ai folosit tu din Canada, dar breast success este un produs cu adevarat unic care la mine si-a facut efectul pe deplin. Il recomand tuturor celor care vor calitate inainte de toate.

    1
    0

  • ana pe 1 Nov 2011, 22:11
    capsule xxl bust

    Iau xxl bust de 2 luni si sanii s-au marit cu 2 cm.Sunt mai tari.Ma simt foarte bine.Mi-a fost recomandat de o prietena.Ma bucur ca am ascultat-o,am facut o alegere buna.

    0
    2

  • iulia pe 1 Nov 2011, 14:22
    las

    lasa ca am mai folosit eu produse din canada si degeaba,nu au fost bune de nimic.Pe mine ma intereseaza daca da rezultate ,nu ca e facut in canada.

    0
    0

  • laura pe 1 Nov 2011, 13:33
    breast success

    Singurul produs care la mie si-a facut efectul si pe care il recomand este breast success. ASa cum au spus si fetele de mai jos, este un produs de calitate superioara facut in Canada.

    1
    0

  • loredana marcu pe 1 Nov 2011, 10:37
    xxl bust

    Este a 3 luna de cand iau capsulele de xxl bust si am sanii mai mari cu 3 cm.M-am masurat azi si sunt atat de fericita.Am sanii atat de frumosi !

    0
    1

  • Vio pe 1 Nov 2011, 09:59
    xxl

    mi-am comandat xxlbust

    2
    1

  • Lidia pe 31 Oct 2011, 21:41
    buna

    Multumesc Geta pt sfat, datorita tie am zis sa incerc si eu breast success. Sotul meu a lucrat doi ani in Canada si stiu ce produse ies din mainile canadienilor.

    1
    1

  • adina pe 31 Oct 2011, 21:31
    xxl bust

    Buna dragelor! Am luat xxl bust 3luni si m-am simtit foarte bine.Nu am avut efecte adverse si sanii sunt mai voluminosi si mai fermi.Am mai mult cu 2 cm.Il recomand cu incredere! Succes !

    0
    1

  • geta pe 31 Oct 2011, 19:06
    breast success

    Buna seara, recomand si eu breast success, si-au facut efectul din prima saptamana resimtind furnicaturi iar dimineata sanii grei. Faptul ca sunt fabricate in Canada , a fost un alt criteriu pentru care le-am ales/

    2
    0

  • Giulia pe 31 Oct 2011, 17:37
    XXL

    si eu am luat xxlbust timp de 4 luni ,mai exact 3 luni si jumatate si am ajuns la marimea 85c ,3 cm in plus.

    0
    1

  • Andreea pe 31 Oct 2011, 17:28
    xxl bust

    Pe mine ma tenteaza sa comand xxl bust,mi se pare cel mai ok ,si la compozitie si pentru ca e fabricat in Romania.In plus am vazut pe cateva forumuri unde vorbesc anumiti oameni de incredere care spuneau ca xxlbust da rezultate.maine o sa-l comand si eu.sper sa castig ceva cm in plus.o seara buna!

    0
    1

  • Gina pe 31 Oct 2011, 08:41
    Neata!

    Am inceput si eu de dimineata cu cumparaturile online :) , am cumparat de la breast-success.ro doua tuburi de breast success si mi-au spus ca cel tarziu miercuri le am in posesie.

    2
    0

  • victoria pe 30 Oct 2011, 21:18
    breast success

    Acelsai lucru am si eu de spus : un produs canadian ramane un produs canadian, deci il recomand si eu.

    2
    0

  • ermina pe 30 Oct 2011, 16:04
    breast success

    Vreau sa va spun ca, comparativ cu tot ce am incercat pana acum breast success este clar cel mai bun. Il recomand si eu

    2
    0

  • lidia pe 30 Oct 2011, 13:36
    breast success

    buna fetelor ma aduag si eu in trupa voastra si va zic ca am 3 cm cu ajutorul breast success si nu am avut nici un fel de efect advers

    2
    0

  • bianca pe 30 Oct 2011, 13:02
    :)

    credeti-ma ca singurul careda rezultate este xxlbust l-am luat 4 luni si a facut minuni,acum tot ce imi doresc este sa se mentina rezultatele.

    1
    1

  • Brenda pe 30 Oct 2011, 10:43
    Buna dimineata

    SI eu am cumparat breast success doua flacoane cand am fost in Canada si inca doua cand am ajuns in Romania iar rezultatele au fost f. bune. Recomand aceste pastile, sunt din Canada si este laudat acolo.

    2
    0

  • denis pe 30 Oct 2011, 10:25
    breast success

    Am acceptat sugestia sotului de a incepe tratamentul cu breast success si sper ca acesta sa aiba rezultatele scontate.

    2
    0

  • alina pe 29 Oct 2011, 19:56
    xxl bust

    BUNA FETELOR;IAU XXL BUST DE R LUNA SI SANII AU CAPATAT UN ASPECT PLACUT;MA PRIBESC DE DRAG IN OGLINDA;SANII MEI SUNT MAI FERMI SI OBSERV CA NU MAI SUNT LASATI;EU AM AVUT NEVOIE DE XXL BUST PENTRU FERMITATE

    0
    2

  • gabriela pe 29 Oct 2011, 19:53
    pastile xxl bust

    iau si eu pastilele xxl bust de 6 saptamani;am remarcat o mare schimbare;sanii sunt mai tari si simt o fierbinteala in interior si am 1 centimetru in plus in circumferinta bustului;pana acum sunt foarte multumita;

    0
    2

  • Corina pe 29 Oct 2011, 19:48
    Xxl Bust

    Mi-am cumparat tratamentul pentru marirea sanilor xxl bust pentru ca toate prietenele mele se amuzau pe seama mea ca am sanii foarte mici.i-mi spuneau sa-mi cumpar un sutien mai mare si sa bag sosete in el. M-au facut sa ma simt complexata. Am inceput sa iau tratamentul xxl bust acum 5 luni. Vreau sa va marturisesc ca in prezent am sanii suberbi. Nu ma mai satur sa-i privesc. mi-au crescut sanii cu 4 cm. Amicelor mele nu le-a venit sa creada. acum nu mai au de ce sa se amuze pe seama mea...

    0
    2

  • alina pe 29 Oct 2011, 19:36
    xxl bust

    BUNA FETELOR;IAU XXL BUST DE R LUNA SI SANII AU CAPATAT UN ASPECT PLACUT;MA PRIBESC DE DRAG IN OGLINDA;SANII MEI SUNT MAI FERMI SI OBSERV CA NU MAI SUNT LASATI;EU AM AVUT NEVOIE DE XXL BUST PENTRU FERMITATE

    0
    2
Pagina « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod