Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1001-1050 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laura pe 22 Nov 2011, 21:26
    bunaseara

    Acum ceva timp am inceput un regim de slabire. In aproximativ un an de zile, am slabil 20 kg. In acelasi timp, sanii mei s-au micsorat si s-au lasat foarte mult. Am fost aproape de depresii, eram terminata. Am descoperit xxl bust pe internet si m-am horat sa-l comand. Nu regret nici o clipa, deoarece am sanii mai mari si mai frumosi ca niciodata!

    0
    0

  • ELENA pe 22 Nov 2011, 18:16
    Xxl bust

    Iau xxl bust de 1 luna si jumatate si sanii mei sunt mai mari cu 2 centimetri.Mi-a fost recomandat de o amica care a reusit sa-si mareasca sanii si sa si-i tonifieze.Mi-a aratat sanii ei si am ramas uimita.Mi-am comandat imediat.Am sa-l recomand si eu...

    0
    0

  • Miruna pe 22 Nov 2011, 17:21
    xxl bust

    eu sunt foarte multumita de aceste suplimente xxlbust,ma simt bine si am si rezultate.Am preferat sa le iau pe acestea pentru ca sunt fabricate in Romania si nu risc nimic,exista riscul sa nu dea rezultate,dar am rezultate destul de bune cu ele.

    0
    0

  • mariana pe 22 Nov 2011, 15:55
    buna

    daca la inceput am oarecum sceptica, acum pot spune cu mana pe inima ca exista si lucruri bune care merita banii. Recomand aceste pastile breast success pentru ca m-au ajutat enorm si mi-ar place sa stiu ca am reusit sa ajut la randul meu. Aveti incredere ca mai exista si produse de calitate.

    0
    0

  • emilia pe 21 Nov 2011, 08:48
    breast success

    iau breast success de 1 luna si efectele sunt scontate, sanii mei au inceput sa creasca si ii simt mai grei si mai plini. este un lucru bun faptul ca in sfarsit poti rezolva problema fara sa apelezi la cutit.

    0
    0

  • Narcisa pe 20 Nov 2011, 20:31
    Buna Crina

    Felicitari pentru comentariul tau, si merci ca mi-ai atras atentia asupra efector negative care se pot datora anticonceptionalelor. Si tot datorita tie mi-am facut incredere si am comandat 1 flacon de breast success.

    0
    0

  • Simona pe 20 Nov 2011, 12:00
    x

    m-am hotarat o sa comand xxlbust,o sa va tin la curent!

    0
    1

  • Simona pe 20 Nov 2011, 12:00
    x

    m-am hotarat o sa comand xxlbust,o sa va tin la curent!

    0
    1

  • elena pe 19 Nov 2011, 22:16
    breast success

    Pot spune ca si eu sunt multumita de rezultatele actuale cu breast success, am 3 luni de cand iau breast si sanii au crescut cu circa 2 cm si sunt mult mai fermi.

    0
    0

  • florina pe 19 Nov 2011, 19:32
    breast success

    Am primit azi coletul si sunt foarte multumita, pastilele sunt intradevar din Canada si abia astept sa le incep de maine. Am vorbit ieri cu o prietena care a luat si ea breast success si a fost foarte multumita de rezultate ceea ce imi da mai multa incredere.

    0
    0

  • claudia pe 18 Nov 2011, 12:14
    vreau si eu xxlbust

    am citit pe toate forumurile de marire a sanilor si toata lumea recomanda xxlbust.voi ati facut comanda de pe siteul lor?eu as vrea sa fac comanda ,sa-mi vina pe curier,sa nu mai stau sa le caut eu pe la plafare.

    1
    1

  • Florea Laura pe 18 Nov 2011, 12:06
    Buna ziua

    Eu am terminat xxlbust ,l-am luat 6 luni si sanii s-au marit cu 4cm ,sincer imi este de ajuns,sunt foarte fermi,aceste pastile poti sa le iei si daca ai sanii lasati,eu dupa prima luna i-am avut mai fermi,mai tari.vreau sa precizez ca nu a existat nici o reactie adversa!

    1
    0

  • Flori pe 18 Nov 2011, 11:56
    iau xxl

    si eu m-am hotarat sa cumpar xxlbust pentru ca mi se pare cel mai in regula.Este facut de laboratoarele medica ,este natural,am gasit foarte multe articole cu el pe internet cum ca este un produs reusit facut de romani in colaborare cu medici straini si da rezultate.

    0
    1

  • mara pe 18 Nov 2011, 11:48
    xxlbust

    eu am incredere in xxlbust pentru ca se gaseste si in farmacii,cel mai sigur este sa cumperi un produs care se gaseste si in farmacii si plafare. Breast succes in ce farmacii se gaseste? Oricum mi-am cumparat xxlbust ,o sa-l incerc si o sa revin sa va spun cum stau lucrurile.

    2
    1

  • Camelia pe 18 Nov 2011, 11:42
    pastile

    mai bine le comand direct din Canada la noi se vand numai pastile contrafacute.

    2
    0

  • ligia pe 17 Nov 2011, 15:43
    breast success

    Mi-am cumandat si eu de inceput doua cutii de breast success si abia astept sa imi vina comanda. Am sa incerc si eu sa mai scriu pe aici in limita timpului disponibil.

    0
    0

  • crina pe 16 Nov 2011, 22:20
    breast success

    Sunt aceleasi care le gasiti si in Canada si iti recomand sa le incerci, in Canada si America sunt destul de cautate si apreciate. Te pup si daca te mai pot ajuta cu ceva te rog sa imi spui.

    1
    0

  • gabriela pe 16 Nov 2011, 13:18
    xxl bust

    buna! eu folosesc xxl bust! primul flacon l-am comandat de pe farmacie-naturista .ro ,iar pe al doilea de pe xxlbust.ro,ptr ca plafarul online nu-l mai avea pe stoc si pana le ajungea trebuia sa mai astept cateva zile,asa ca mi l-am comandat de pe site-ul lor si mi-a ajuns a doua zi !

    0
    1

  • alina pe 16 Nov 2011, 13:14
    pastile

    cumparati ce gasiti in farmacii sau plafare! asa poti trage la raspundere pe cineva!

    1
    0

  • maya pe 16 Nov 2011, 10:22
    Buna Crina

    merci ca mi-ai deschis ochii si mi-ai dat oarecum incredere sa comand si eu breast success, eu am vazut ca se gasesc si in Romania (sunt oare aceleasi?)

    2
    0

  • andra pe 16 Nov 2011, 09:29
    ce sa credem Andreea?

    ca este cea sau cel care vinde acel produs??? da-mi si mie numarul tau de telefon sa imi spui si mie cum de te-a ajutat pe tine xxl bust ca pe mine nu m-au ajutat deloc..... ciudat , nu?

    4
    0

  • merry pe 15 Nov 2011, 23:21
    hellooo

    fetelor vreau si eu sa-mi comand xxl ,am auzit ca e ce mai bun.Cum l-ati comandat?telefonic sau pe email? Sa-mi comand mai multe cutii sau doar 1-2 cutii la inceput?

    1
    1

  • Andreea pe 15 Nov 2011, 23:19
    xxlbust

    Am luat xxlbust timp de 4 luni si mi-am schimbat cupa am ajuns la 85c.in primul rand aveam nevoie de fermitate,ceea ce am capatat doar dupa 2 saptamani dupa ce am inceput sa iau xxlbust .Sunt singurele pastile care dau rezultate!Am luat multe credeti-ma!

    0
    3

  • Crina pe 15 Nov 2011, 16:17
    buna tuturor

    Am citit articolul si am ramas surprinsa de cat tam tam s-a facut pe produsele de marirea sanilor si de "riscurile "lor. Eu sunt tare curioasa daca cea care a scris articolul a citit vreodata prospectul de la anticonceptionale... Ei bine, eu l-am citit si din secunda a doua sotul ma intreba de ce citesc cu gura cascata. Ei bine, ma minunam la cate riscuri DOVEDITE, ne supunem cand luam asa ceva iar acum citesc articolul constant ca nu este dovedit absolut deloc ca acele pastile ar face rau. Deci, eu am folosit pe pielea mea 4 luni de zile pastilele breast success pe care le-am luat din UK si pe langa faptul ca nu am avut nici o reactie adversa, acestea mi-au redat un bust placut dar si increderea in sine. Mentionez ca nu recomand vreun un produs (nu vreau sa fac reclama moka), am vrut doar sa punctez cateva aspecte. Daca doreste vreo fatuca sa discute cu mine, ma gaseste pe yahoo mess : crina_ivascu79

    1
    1

  • Carina pe 14 Nov 2011, 22:16
    breast success

    Am inceput si eu tratamentul cu breast success si pana acum rezultatele sunt promitatoare. Sanii au inceput sa prinda contur si ii simt mai fermi.

    0
    1

  • gina pe 14 Nov 2011, 15:19
    buna

    si eu tot xxlbust iau si pana acum am capatat 1 cm si fermitate.

    0
    0

  • Valentina pe 14 Nov 2011, 14:55
    xxl

    am vb eu cu o tipa in privat care a folosit xxlbust si mi-a aratat dovada:) mi-a aratat si pozele dinainte...asa ca am inceput sa le iau si eu de o saptamana,mi-am comandat 3 cutii direct sa fiu sigura ca o sa le iau macar 3 luni,ca rezultatele apar in timp .Tipa cu care am vb eu le-a luat 6 luni si se vedea diferenta ,si-a schimbat si sutienele,parca avea silicoane pe cuvant.Ea a zis ca nu a avut nici o reactie adversa,si ma gandesc ca nu are cum sa aiba atata timp cat sunt din plante.

    0
    1

  • andra pe 13 Nov 2011, 21:07
    povesti!

    care dintre voi are curajul sa-si lase o adresa de mess, facebook sa ma pot convinge ca macar unul din toate mesajele astea e pe bune si nu sunt de la firmele care promoveaza produsele

    3
    0

  • Gina pe 12 Nov 2011, 21:01
    breast success

    Breast success s-a dovedit a fi eficient in cazul meu si din acest motiv le recomand si eu.

    0
    0

  • alina pe 12 Nov 2011, 18:59
    folosesc xxl bust

    Buna seara! Folosesc capsulele xxl bust de 2 luni.Pana acum marturisesc ca sunt multumita de rezultate. Inca nu m-am masurat dar se vad schimbarile. Am sa revin cu rezultatul final dupa ce termin cel de-al 3-lea flacon. O seara frumoasa !

    0
    0

  • crina pe 11 Nov 2011, 22:50
    buna seara

    Ma declar multumita de rezultatele cu breast success si le recomand tuturor celor care au alaptat iar acum au sanii lasati.

    0
    0

  • Petruta pe 11 Nov 2011, 14:31
    breast success

    Buna, am primit coletul de la breast-success.ro si totul este ok. Au fost foarte prompti si le multumesc pentru asta, mai ales ca am avut oare emotii fiind prima oara cand comand pe internet. De asemenea, de apreciat faptul ca, coletul a fost discret asa cum mi-au promis. Le dau 10 pentru asta. De maine incep sa le iau si sper ca viata mea sa se schimbe. Va pup

    0
    0

  • Daniela pe 11 Nov 2011, 12:27
    cu xxlbust

    Am inceput sa iau xxlbust de acum 3 luni si primul rezultat a aparut dupa prima luna.Am crescut in circumferinta 2 cm ,o sa il administrez pana o sa schimb nr la cupa.Persoana de la care am auzit de xxl il administreaza de 6 luni si a crescut in circumferinta 4 cm si continua sa-l ia,nu are nici o reactie adversa.

    0
    0

  • gina pe 10 Nov 2011, 21:45
    breast success

    urmez si eu tratamentul cu breast success si efecte se vad inca din prima saptamana. Sanii imi sunt mai fermi si au crescut ceea ce imi da curaj sa continui.

    0
    0

  • ramona pe 10 Nov 2011, 18:08
    xxl

    va rog mult...gasesc aceste produse in italia?

    0
    0

  • diana pe 10 Nov 2011, 18:02
    breast success

    Recomand breast success daca doriti un produs calitativ, eu l-am folosit si este chiar ok.

    0
    0

  • iulia pe 10 Nov 2011, 17:55
    Foarte bun

    sunt si eu in a 3 a luna de cand iau xxl bust si sunt incantata ca am o marire de 3 cm.

    1
    0

  • ramona pe 10 Nov 2011, 14:54
    xxl

    buna fetelor...raman surprinsa de ce vb aici...as vrea sa stiu daca in italia gasesc acest produs...va multumesc

    0
    0

  • Badea Simona pe 10 Nov 2011, 11:20
    Xxl Bust

    Din cate vad toate va confruntati cu aceeasi problema ca si mine. Eu nu sunt foarte grasuta, dar nici slaba; dar am sanii mici . Astazi am inceput xxl bust a doua luna . Dupa prima luna am castigat 1 cm in plus , dar no probem ...raman optimista in continuarie

    0
    0

  • Catinca pe 10 Nov 2011, 09:04
    Buna

    Tania da-mi voie te rog sa te contrazic, eu am folosit breast success si au dat randament, doar ca nu as putea vreodata baga mana in foc pentru celelalte deoarece nu le-am folosit. P.S Vreasu sa evidentiez faptul ca nu este o reclama ci pur si simplu sunt o clienta care a fost multumita de acel produs.

    0
    0

  • tania pe 9 Nov 2011, 22:54
    !!!

    articolul incearca sa evidentieze efectele negative pe care le au aceste pastile si faptu ca nu e recomandat sa apelam la ele si totusi apar n comentarii ale unor persoane care doar incearca sa faca reclama unor produse nule...bune de nimic care nu reprezinta altceva decat o pierdere de timp, de bani si un mare risc pt sanatate.

    1
    0

  • Mara pe 9 Nov 2011, 17:21
    Xxl Bust

    Va salut fetelor.In vara am inceput tratamentamentul cu xxl bust.Dupa putin timp sanii erau tensionati,mai plini si parca mai mari.Am urmat tratamentul 4 luni si am castigat 3cm.Dupa intreruperea tratamentului sanii nu au revenit la forma lor dinainte.

    1
    0

  • Petruta pe 8 Nov 2011, 21:50
    breast success

    M-ati convins sa incerc si eu breast success, de asemenea la fel de important pentru mine este ca sunt produse Canadiene care imi sporesc increderea. Am sa va tin si eu la curent. Va pupacesc.

    0
    0

  • amalia pe 8 Nov 2011, 18:25
    xxl BUST

    buna! administrez tratamentul cu xxl bust de 3 luni.rezultatul este pozitiv.am sani mai mari cu 3 centimetri si acum sunt mai tari.ma iubesc! ma bucur ca am incercat xxl bust 1

    0
    0

  • Corina pe 8 Nov 2011, 17:57
    ma bucur

    Ma bucur enorm ca xxlb da rezultate ,am un cm in plus si asta dupa 3 saptamani,

    0
    0

  • Carmen pe 8 Nov 2011, 16:11
    Buna Ioana

    Ti-am zis de la bun inceput sa incerci breast success in defavoarea celorlalte si ma bucur ca am avut inca odata dreptate si in primul rand ca te-am putut ajuta. Sti cum e, o prietena in plus e cel mai important.

    0
    0

  • Irina pe 8 Nov 2011, 13:44
    xxlbust

    sunt 5 luni de cand iau xxl bust si am reusit sa adaug 3.5 cm

    0
    0

  • Ioana pe 8 Nov 2011, 11:47
    breast success

    Buna fetelor, as vrea sa va multumesc tuturor celor care mi-au deschis ochii si mi-au dat incredere sa incerc breast success. Acum, dupa 6 luni de tratament sanii mei arata de nerecunoscut, si asta doar datorita fetelor care mi-au recomandat sa le incerc. Multumesc in special lui Dana si Carmen cu care tin si acum legatura. Va pup.

    0
    0

  • carmen pe 7 Nov 2011, 20:49
    breast success

    iau breast success si ma bucur ca dau intradevar rezultate, dupa cat timp s-au vazut la voi primele rezultate?

    0
    0

  • alina pe 7 Nov 2011, 17:36
    bust

    fetelor eu am luat xxl bust pentru tonifierea sanilor si pana la urma m-am ales si cu o marire de 2cm.

    1
    0
Pagina « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod