Perfectă pentru o cină de vară. Eva.ro îţi aduce o nouă reţetă de supă delicioasă care merită încercată. Ai nevoie de doar 15 minute pentru a o prepara. Poftă bună!
Ingrediente
1 ceapă mică, tocată fin
O bucată de 4 centimetri de ghimbir cojit şi dat pe răzătoare
6 morcovi mari, tăiaţi în jumătate pe lungime şi apoi în bucăţi de 1 centimetru
3 ceşti cu supă de pui
1/4 ceaşcă cu suc de lămâie
Coriandru
Mod de preparare
Toarnă supa în vase şi asezonează cu piper după gust şi coriandru. Se serveşte cu pâine.
Pune morcovii, ceapa, apă, supa şi ghimbirul într-un vas şi pune-l la fiert la foc mare.
Dă focul mic şi mai lasă vasul acoperit încă 10-12 minute. Lasă apoi la răcit 5 minute. Toarnă conţinutul într-un blender şi lasă-l până se obţine o cremă. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte.Toarnă supa în vase şi asezonează cu piper după gust şi coriandru. Se serveşte cu pâine.
Posteaza comentariu