Un bunic îşi ţine nepotul în braţe. Povestea lor a înduioşat întreaga lume - FOTO

O viaţă se apropie de sfârşit, o alta e la început - aşa poate fi rezumată povestea emoţionantă a unui bunic care îşi ţine nepotul în braţe. Amândoi sunt bolnavi şi luptă pentru a trăi.

O fotografie alb-negru a provocat un val uriaş de emoţie şi a făcut cunoscută în toată lumea povestea ei emoţionantă. În imaginea realizată de Sunshine Moody, o fotografă din statul american Alabama, Allen Halstead îl ţine în braţe pe nepotul său, Kolbie Gregware. Unul e aproape de capătul vieţii, celălalt e abia la început, dar amândoi sunt bolnavi şi au trecut prin operaţii dificile care i-au salvat. Urmele sunt vizibile - cei doi, bunic şi nepot, au tăieturile pe piept. Allen şi Kolbie sunt bolnavi de inimă şi e o minune că au putut poza împreună.

"Tatăl meu a suferit două operaţii pe inimă, are 18 stenturi, pacemaker, suferă de artrită, diabet, hipertensiune, a avut şi infarct de câteva ori, iar inima lui funcţionează la 10% din capacitate"
, a scris pe Facebook Brandy Gregware, mama micuţului Kolbie.

"Ultima operaţie a avut loc la spitalul din Atlanta. Acolo i-au dat un tratament care îi ajută inima să bată puţin mai tare. Când tratamentul nu va mai avea efect, ne vom lua adio", a explicat ea.

La rândul lui, micuţul Kolbie a început viaţa luptând pentru ea. S-a născut cu mai multe probleme - o malformaţie a inimii, hipertensiune pulmonară, stenoză a venelor pulmonare, iar plămânii şi rinichii lui nu funcţionau normal. În plus, micuţul are şi sindromul Down. Când avea doar patru luni, a suferit prima operaţie pe inimă. "Are 10 luni, iar 7 le-a petrecut în spital! Ultima oară a fost internat două săptămâni şi jumătate pentru că a răcit.
Am izbucnit în lacrimi când am văzut poza asta! Îmi dau lacrimile când scriu asta... ne arată două miracole!"
, a povestit mama care trăieşte în Carolina de Sud.

Situaţia extremă prin care trec bunicul şi nepotul lui a pus la grea încercare familia lor. "Anul trecut a fost tare greu pentru familia noastră, pentru că amândoi au tot stat prin spitale şi nu ştiam dacă se mai întorc acasă! Au fost mai multe dăţi când tata a refuzat să mai meargă la spital până când Kolbie al lui se întoarce acasă", a adăugat Brandy.

Femeia a povestit că de multe ori îl priveşte pe tatăl ei cum îl ţine ore în şir în braţe pe Kolbie, în timp ce glumeşte cu nepotul pe seama tăieturilor pe care le au pe piept.
"Se vede limpede dragostea pe care aceşti doi minunaţi luptători o au în această imagine! O spun cu lacrimi în ochi. Viaţa tatălui meu se încheie încet iar cea a fiului meu abia începe", a scris Brandy emoţionată.

"E atâta ură şi violenţă în lume, iar doi oameni luptă în fiecare zi pentru a fi aici!!! O să ţin la poza asta toată viaţa mea!!!", a promis ea. "MIRACOLELE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN FIECARE ZI şi asta este dovada mea, a două miracole puternice!!", a adăugat Brandy.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod